If you can see this then javascript is disabled


Please click here to find out more.


Medik8 White Balance - Potent serum for hyperpigmentation

(15ml)White Balance™
Professional Strength
Depigmentation Serum

Afgezien van verkleuring als gevolg van chronische blootstelling aan de zon, zijn de hormonale veranderingen door het nemen van de pil, HRT en zwangerschap, de meest voorkomende oorzaak van hyperpigmentatie, genaamd melasma (of chloasma).

White Balance Serum is een geconcentreerd serum, dat helpt om bestaande hyperpigmentatie te verminderen en om toekomstige verkleuring van de huid te voorkomen. White Balance serum werkt met behulp van een complex van krachtige, professionele Actives zoals KOJIC Zuur. Het effect is bewezen in klinische proeven. Dit serum doet zijn werk zonder droogheid en irritatie als gevolg van bleekmiddelen. Witbalans verfrist en licht uw teint elke dag op.

Zorgt voor gelijkmatige huidskleur
Bevordert huid Helderheid
Bevordert celvernieuwing
Geen zuur of bleekwater - Geen droogte of irritatie

Witbalans ™ Serum bevat geen Hydrochinon of KOJIC Acid.

 
 • Resultaten in slechts 28 dagen van continu gebruik
 • Helpt in de toekomst bruine vlekken of verslechtering van bestaande hyperpigmentatie te voorkomen
 • Helpt alle vormen van hyperpigmentatie vervagen, van 'zwangerschap masker' of melasma (chloasma) tot chronische blootstelling aan de zon
 • 100% verenigbaar met laser en schil behandelingen voor hyperpigmentatie en kan gezamenlijk gebruikt worden
 • Helpt pigmentatie te voorkomen naar aanleiding van een operatie en kan worden gebruikt als voorbehoedmiddel na elke gezichts trauma
 • Zwangerschap geeft veilige verlichting van de huid (geen retinoids in White Balance formule)
 • PBewezen 10x sterker te zijn dan gelijkwaardige KOJIC Acid formule, toch zonder irritatie of toxiciteit
 • Witbalans bevat geen bleekmiddelen of hydrochinon
 • Veroorzaakt geen fotosensibiliteit
 • Kan rechtstreeks op de huid gebruikt worden of vermengd met vochtinbrengers. Kan worden gebruikt op gezicht of lichaam.
 • Licht gewicht en niet-vette formule die snel absorbeert
 • Kan gebruikt worden na een periode van onbeschermde blootstelling aan de zon om pigmentatie reactie te compenseren
 
White Balance bevat drie belangrijke complexen:

1. Cosmo-C250 (1-Methylhydantoine-2-imide), opgenomen in Witbalans op 1,5% (maximum bewezen proces dosering), is een aminozuur derivaat die van nature in het lichaam zit welke heeft aangetoond een krachtig vermogen te hebben om tyrosinase activiteit te remmen in melanocyten ,leidende tot een vermindering van de huid hyperpigmentatie. In de proeven, na 28 dagen van continu gebruik, Cosmo-C250 gebruikt in een concentratie van 0,1%, uitgetest op KOJIC Acid geformuleerd op 1,0% , is Cosmo-C250 10 keer meer effectief.

2. Alpha-Arbutin, opgenomen in Witbalans op 1,0% (maximum bewezen proces dosering), is een veilige derivaat van hydrochinon en stabieler dan zowel Arbutin en bŤta-Arbutin. Alpha Arbutin is een gepatenteerd huid verlichter die in proeven beter dan alle andere beschikbare verlichting actief is. Een huid verlichtings studie op 80 vrouwen van Chinese afkomst blijkt dat 1% Alpha Arbutin resulteerde in een snellere en meer uitgesproken huid verlichting na een maand, dan het equivalent van 1% van andere huid verlichters.

3. Gigawhite, opgenomen in Witbalans op 5% (maximaal bewezen proces dosering), is een eigen en gepatenteerde mix van natuurlijke botanische witmakers van de Zwitserse Alpen met bewezen heldermakende effecten. Voor volledige achtergrondinformatie over wetenschap hyperpigmentatie en witbalans, verwijzen wij u naar de Medik8 Wetenschap gedeelte van deze website.
 

White Balance Serum is geformuleerd voor directe toepassing op het gezicht. ĎsAvonds, na reiniging, gebruik maken van de geÔntegreerde dropper om White Balance Serum rechtstreeks op het gezicht aan te brengen.

Alternatief, een druppel op je vinger en vervolgens mengen in de huid. Witbalans Serum kan gebruikt worden overal op het gezicht of op specifieke gebieden van hyperpigmentatie. Pas uw hydrator toe zoals gebruikelijk na elke toepassing.

Bij dagelijks gebruik van White Balance Serum er voor zorgen dat een SPF hydrator wordt toegepast na elke toepassing.

Om de toepassingsgebieden en protocol te lezen ,klik hieronder:

View the Medik8 Skin Zones
INCI: Aqua, 1-Methylhydantoine-2-imide (Cosmo C250), Alfa-Arbutin, Malva sylvestris (Mallow) Extract, Mentha piperita (Peppermint) Leaf, Primula Veris Extractresiduen (Primula), Alchemilla Vulgaris Extractresiduen (Rosaceae), Veronica Officinalis extract, Melissa Officinalis Leaf (Balm mint) Extractresiduen, Achillea Millefolium Extract, Citric Acid, Rosmarinus Officinalis Extract, benzylalcohol, Methychloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Hydroxypropylmethyl Cellulose, EDTA  OOK INTERESSANT:

 
poreCleanse Gel


150ml
C-Tetra®


30ml
Retinol Eye TR™


10ml
Hydr8™


50ml
Hydr8™ Body


250ml | RRP £29.00
Ga terug naar de vorige pagina
       

Medik8 is een innoverend bedrijf dat zich bezighoudt met huidonderzoek en actief is op het gebied van groene farmaceutische cosmetica (dermaceuticals) voor de gevoelige huid. Wel resultaten, geen irritatie! Het is een fabel dat een product dat ontwikkeld is voor de gevoelige huid, minder effectief zou zijn. Uit recent onafhankelijk onderzoek blijkt zelfs het tegenovergestelde. De meeste huid is gevoelig; alleen de mate waarin onderscheidt de ene huid van de andere. Het gebruik van een ander waspoeder kan al tot een grotere of geringere gevoeligheid leiden. Mensen van alle leeftijden kunnen, ongeacht hun huidtype, zo nu en dan last hebben van een gevoelige huid, waardoor ze extra gevoelig zijn voor bepaalde irriterende bestanddelen van farmaceutische cosmetica. In feite hebben mensen met acne, rosacea of psoriasis meestal een gevoeligere huid dan gemiddeld. Verder erkent Medik8 dat mensen met een gevoelige huid die snel rood wordt, ook een vette, droge of gecombineerde huid kunnen hebben. Daarom omvat onze serie voor de gevoelige huid alle huidtypes in plaats van slechts een variant voor de gevoelige huid. De uitdaging voor Medik8 is effectieve professionele huidverzorgingformules minder agressief te maken zonder de krachtige werking ervan te verminderen. We doen dit op allerlei manieren, bijvoorbeeld met behulp van filminkapseling, chiraal correcte actieve stoffen, niet-zure derivaten en gepatenteerde anti erytheemtechnologieŽn.