Mini Cart

Daily Radiance

Werken met Medik8


We ervaren een fenomenale groei. Medik8 wordt momenteel wereldwijd in meer dan 25 landen gedistribueerd, maar we missen enkele belangrijke markten en zijn op zoek naar de juiste partners. Met vele duizenden 'deuren', R & D van wereldklasse, een steeds groeiende productpijplijn en constante tentoonstellingen over de hele wereld, zijn we altijd op zoek naar slimme, snel bewegende, innovatieve professionele huidverzorgingsdistributeurs om ons te helpen ons verhaal te vertellen en te veranderen de wereld van huidverzorging.

ISO gecertificeerd

In 2017 investeerden we meer dan £ 1 miljoen in nieuwe Britse laboratoria, evenals productie- en trainingsfaciliteiten. We zijn ISO-gecertificeerd en streven naar innovatie en uitstekende producten.

Zaken voldoen aan familie

Elk jaar organiseren we onze internationale distributeursbijeenkomst in Londen, waar ons netwerk van trouwe distributeurs van over de hele wereld ons vergezelt om beste praktijken te bespreken, updates over nieuwe producten te ontvangen en onze visie te begrijpen om onze onderlinge bedrijven vooruit te helpen. Natuurlijk is er genoeg tijd om plezier te hebben en elkaars familie te ontmoeten terwijl je geniet van geweldige dinerevenementen en entertainment. Het is een evenement waar de Medik8-distributeurs elk jaar naar uitkijken.

We komen naar je toe

Altijd beschikbaar voor Google-hangouts, we zijn een digitaal bedrijf dat in staat is om uw teams te ontmoeten en met hen te chatten, ongeacht de tijdzone. Maar er gaat niets boven het belang van persoonlijk contact. Onze oprichter, Elliot Isaacs, maakt er een punt van om nieuwe gebieden te bezoeken die doelen overtreffen of investeringsbeloften realiseren. Hij spreekt graag op klantevenementen en relevante tentoonstellingen om onze kernfilosofie te blijven communiceren en om echt te leren kennen wat elke markt tikt. Training en voorlichting over Medik8-protocollen en -producten is van het allergrootste belang om ervoor te zorgen dat Medik8-klanten dezelfde wereldwijde kwaliteitservaring hebben. Dit is een belangrijk onderdeel van uw introductie bij ons, evenals een streven naar voortdurend leren met ons onderwijsteam.

Waarom werken we niet direct met salonmanagers??

Wij geloven echt dat distributie een vaardigheid is. Grote distributeurs creëren waarde in de keten. Hierdoor kunnen we ons concentreren op innovatieve productontwikkeling in plaats van individuele klinieken of tentoonstellingen te beheren. Wij geloven dat de sleutel tot grote distributie is om het over te laten aan de experts - de mensen die de lokale markt, de concurrentie, de beïnvloeders, de uitdagingen en de verwachtingen kennen. En daarom willen wij jou.