Crystal Retinal 20

Door The Editor op

Crystal Retinal 20

Een echte favoriet! Crystal Retinal de vitamine A voor iedereen. Als expert in vitamine A zijn wij trots op deze next-generation sterktes van deze crystal-gestabiliseerde retinaldehyde :Crystal Retinal; de revolutionaire formule geeft 11 keer sneller resultaat dan retinol. Door op te bouwen in de sterktes door middel van de the Crystal Retinal ladder tot Crystal Retinal 10™ En voor diegene die nog intensere resultaten wenst de Crystal Retinal 20™. Een marktleidende formule met de concentratie van 0.2% retinaldehyde, het perzikkleurige creme-serum speciaal ontwikkeld voor onze meest geavanceerde, resultaatgedreven Crystal Retinal clienten. 

RETINAL vergeleken met RETINOL

Voor we verder in details gaan over Crystal Retinal 20, laten we een korte recap geven waarom Crystal Retinal zo belangrijk is voor ons bij Medik8. Het is simpelweg een vitamine A vorm die beter is dan retinol. De verschillen tussen retinol en retinaldehyde (retinal, als afkorting) is vooral te danken aan de verschillen in omzetting naar de actieve vorm vitamine A; Retinoide zuur.

Als retinol is aangebracht op de huid, zal dit eerst in de huid moeten worden omgezet naar de molecull retinoide zuur, voor het actief kan werken in de huid. Er is een eenvoudige route voor het molecuul om doorheen te gaan met meerdere conversies om bij de actieve vorm te komen van retinoide zuur.

Retinol is twee stappen verwijderd van retinoide zuur, Retinaldehyde is slechts 1 stap verwijderd, en heeft dus maar 1 conversie nodig om naar de actieve vorm te komen. Hierdoor wordt Retinal dus retinoide zuur en werkt daarom veel sneller dan Retinol. 

Als Retinal zoveel sneller resultaat geeft waarom gebruiken zoveel merken dan Retinol? Het probleem zit hem in de stabiliteit: het is erg moeilijk om retinal stabiel te krijgen. Retinal is namelijk heel erg gevoelig voor licht. zal snel oxideren door licht. Medik8 ging deze uitdaging aan en na jaren van onderzoek en testen kon Medik8 de Retinal code kraken in 2018!

 

ONTMOET CRYSTAL RETINAL

Gebruikmakend van de krachten van ons unieke dubbele stabilisatiesysteem, ontstond Crystal Retinal. Wij beschermden de krachtige maar ook kwetsbare molecuul met een kristalvormig omhulsel. Om op deze manier time-release afgifte te kunnen bieden en daardoor zo min mogelijk kans op irritatie van de huid. Deze inkapseling in combinatie met een gepatenteerde stabillisatie formule welke combinatie alleen Medik8 heeft en dus uniek is. Hiermee zijn wij verzekerd dat de Retinal in de verpakking en tijdens het gebruik stabiel is en blijft. Dit betekend dat jouw Crystal Retinal krachtig blijft van begin van gebruik tot het laatste pompje. Eenmaal in de huid, zal het de huid zichtbaar vernieuwen en gladder maken. Perfect om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en te voorkomen. Deze next-generation molecuul is ook de enige vorm vitamine A met een antibacteriele werking. Hierdoor wordt de huid zichtbaar helderder en egaler. De combinatie van Retinal met hyaluronzuur zorgt voor extra hydratatie. Vitamine E zorgt voor een antioxidant werking. Retinal zorgt voor een sterkere, gehydrateerde en verjongde huid.

Crystal Retinal is nu verkijgbaar in 5 sterktes. We noemen het de Crystal Retinal Ladder. 0.01% in Crystal Retinal 1™, 0.03% in Crystal Retinal 3™, Crystal Retinal 6™, 10 and 20. Onze laagste sterktes (1 & 3)zijn geschikt voor de gevoelige huid. Vanaf daar is langzame opbouw naar hogere sterktes.

Medik8 | Crystal Retinal 20

 

OPBOUWEN VIA DE LADDER

Crystal Retinal 20 staat bovenaan de Crystal Retinal ladder, met de sterkte van 0.2% retinal. Crystal Retinal 20 is exclusief voor ervaren klanten die al langer Crystal Retinal 10 gebruiken en de wens hebben om hoger te gaan op de Crystal Retinal Ladder. Het is de dubbelde concentratie van de de Crystal Retinal 10. Nog sterker is nog meer resultaat!


MEDIK8 PRO EXCLUSIEF

Crystal Retinal 20 is exclusief verkrijgbaar bij de huidprofessional. Op advies van een huidpecialist in de salon verkrijgbaar zonder recept.

Crystal Retinal 20 is ons meest krachtige retinal serum. Met behulp van de huidspecialist is de juiste sterkte en opbouw via de ladder te bepalen.

Crystal Retinal 20 wordt niet online verkocht. Hier is de lijst van de klinieken en salons waar het verkrijgbaar is. Voor meer informatie over verkooppunten klik hier./ here.


Oudere berichten Nieuwere berichten