Mini Cart


facial treatments- NIEUW -

Facials


PLATINUM FACIAL

Onze kenmerkende facial. Een echte behandelingsinnovatie die zichtbare en direct huidverjongende resultaten levert.


GLOWING FACIAL

Een krachtige gezichtsbehandeling met een intense boost van verhelderende ingrediënten, waaronder vitamine C, om de celvernieuwing en de huidteint te verbeteren.


CLARITY FACIAL

Extracten van passiebloem en cranberryfruit werken in harmonie voor een diepreinigende werking om een zichtbaar heldere en gekalmeerde huidteint te herstellen.


PORE REFINING FACIAL

Een huid-perfectionerende gezichtsbehandeling met een gerichte aanpak om de verschijning van vergrote poriën aan te pakken.


DEEP HYDRATION FACIAL

Een multi-level hydratatiebehandeling die intense voeding biedt voor een droge en vochtarme huid.


CALMING FACIAL

Een professionele behandeling om de gevoelige, geïrriteerde huid te kalmeren en te verzachten terwijl tegelijkertijd het comfort wordt hersteld.


Lichaamsbehandelingen


Ons gezicht krijgt meestal alle aandacht als het gaat om huidverbetering. Toch kan de huid op ons lichaam vaak net een beetje meer aandacht nodig hebben. Of dat nu in de vorm is van behandelingen voor rugacne, een door de zon beschadigd decolleté of ouderdomsvlekken. Bij Medik8 bieden we een verscheidenheid aan heerlijke lichaamsbehandelingen in de salon om te ontspannen en de zintuigen te verwennen met zichtbare resultaten.

Hand Rejuvenation

Een conditionerende en herstellende huidverjongende behandeling voor de handen. Fijngemalen bamboedeeltjes en uitgebreide zuren verminderen droogheid om een gladder en zachter uiterlijk te bevorderen. Een beschermende laag van vitamine C en zonbescherming laat de handen stralen met jeugdige vitaliteit.

Purifying Back Ritual

Een uitgebreide rugbehandeling om de huid te verhelderen en te zuiveren. Krachtige exfoliatie en natuurlijke klei werken in harmonie om een gladdere, heldere huid te onthullen. Gerichte diepe weefselmassagetechnieken leveren een intense mix van essentiële oliën van lavendel en petitgrain om spierspanning te verminderen en de geest te verlichten.

Skin Rejuvenating Ritual

Een complete behandeling met fijngemalen bamboedeeltjes en hydroxyzuren om het lichaam te exfoliëren en energie te geven. Essentiële oliën omhullen de huid.

Body Treatment Menu