Mini Cart

68

H.E.O.® Mask

Optimal Ratio Moisturisation

100ml / € 68

Word wakker met een diep gehydrateerde huid met H.E.O. Mask, een tweestaps-nachtmasker met een baanbrekende maar fundamenteel wetenschappelijke benadering van langdurige hydratatie.

Gebouwd op de drie belangrijkste hydraterende strategieën: bevochtigingsmiddelen (H), verzachtende middelen (E) en occlusieven (O) worden gecombineerd in een geoptimaliseerde verhouding, ontwikkeld in het Medik8-laboratorium; zij werken in harmonie terwijl u slaapt om de huidteint soepel, glad en intens gevoed te houden.

Stap één: de verkoelende blauwe gel vult de huid onmiddellijk aan met vocht; maakt gebruik van multi-gewicht hyaluronzuur, glycerine, natuurlijke vochtinbrengende factoren (NMF) en andere bewezen bevochtigingsmiddelen om watermoleculen in de bovenste huidlagen te trekken. Stap twee: een rijke fluweelzachte crème die dit vocht vasthoudt en het natuurlijke vermogen van de huid om water vast te houden verbetert; doordrenkt met hoge niveaus van verzachtende middelen zoals squalaan en ceramiden om de natuurlijke huidbarrière te voeden naast dimethicon, een bewezen occlusief middel, dat een beschermende laag op het oppervlak vormt om transepidermaal waterverlies (TEWL) te beperken.

H.E.O. Mask is Medik8's antwoord op een vochtarme en aanhoudend droge huid; het biedt langdurige hydratatie aan alle huidtypen.

 • Vrij van synthetische kleuren
 • Vrij van kunstmatige geuren
 • Parabenenvrij
 • Ftalaatvrij
 • Vrij van palmolie
 • Alcoholvrij
 • Diervriendelijk
 • Vegan
Beschikbaarheid:Niet op voorraad
 • Vrij van synthetische kleuren
 • Vrij van kunstmatige geuren
 • Parabenenvrij
 • Ftalaatvrij
 • Vrij van palmolie
 • Alcoholvrij
 • Diervriendelijk
 • Vegan
Meer informatie
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing Breng na het reinigen 's avonds, als laatste stap in je huidverzorgingsroutine, de blauwe gel van H.E.O. Mask voor gezicht, hals en decolleté aan, vermijd de oogcontouren. Laat een paar minuten intrekken en masseer dan zachtjes de witte crème van H.E.O. Mask in dezelfde gebieden. Gedurende de nacht laten inwerken en 's ochtends zoals gewoonlijk reinigen. 2-3 keer per week aanbrengen of als gewenst. Zoals altijd wordt een patchtest aanbevolen voorafgaand aan het eerste gebruik.
Kenmerken

H.E.O. Mask heeft een diep hydraterend effect bij het aanbrengen en blijft 's nachts werken, zodat u de dag begint met een zichtbaar vollere, gevoede huidteint; vrij van fijne lijntjes, schilfering, strakheid en algemeen ongemak die allemaal samenhangen met uitdroging. Aanbrengen voor het slapengaan, als de laatste stap in uw avondverzorgingsroutine, geeft een betere manier om de volgende dag en uw gebruikelijke ochtendverzorgings- en schoonheidsregime te beginnen - geen afbladderende make-up en zichtbare schilfering. De formule is zorgvuldig geoptimaliseerd om de aanhoudend droge en vochtarme huid aan te pakken. Of het nu wordt veroorzaakt door levensstijlfactoren, genetica, leven in koudere of vochtige omgevingen, centrale verwarming of misschien een te droge huidverzorgingsroutine. Dit geavanceerde masker helpt bij het aanpakken van de symptomen en oorzaken van een droge huid in al deze scenario's. Of nog meer in het algemeen, het is voor iedereen die vindt dat zijn gebruikelijke routine gewoon niet voldoende hydraterend is. Door 2-3 keer per week aan te brengen, kunt u hydratatie in uw regime verhogen door te combineren met uw favoriete dag- en nachtcrèmes. De huid wordt bij langdurig gebruik steeds meer gehydrateerd.

Reviews

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: H.E.O.® Mask

Hoe het werkt

Een laag vochtgehalte in de huid wordt veroorzaakt door een natuurlijk gebrek aan vocht (bijvoorbeeld door niet genoeg te drinken) of door een voortdurende toename van een proces dat transepidermaal vochtverlies of TEWL wordt genoemd. Simpel gezegd: TEWL is het proces waarbij vocht in de huid naar de oppervlakte stijgt en ontsnapt. Het is een normale en gezonde huidfunctie, maar te veel TEWL en de huid wordt aanhoudend vochtarm. En dit is een probleem dat met de tijd erger wordt, omdat naarmate de huid ouder wordt, er van nature een verminderde hoeveelheid huidlipiden en natuurlijke vochtinbrengende factoren is, wat leidt tot een verslechtering van de barrièrefunctie en daardoor een toename van TEWL.

Er zijn uiteindelijk drie manieren waarop een vochtinbrengende crème dit probleem kan oplossen: het vochtgehalte verhogen, voorkomen dat vocht naar het bovenste huidoppervlak stijgt en vochtverdamping tot een minimum beperken. Bevochtigingsmiddelen, verzachtende middelen en vochtvasthoudende middelen hebben respectievelijk deze effecten. Elk van deze categorieën ingrediënten helpt de huid te hydrateren. Veel vochtinbrengende crèmes bevatten twee van de drie, maar voor het grootst mogelijke effect combineert H.E.O Mask alle drie in een geoptimaliseerde verhouding voor synergetische hydratatiekracht.

Het Medik8-onderzoeksteam ontwikkelde de uiteindelijke verhouding van bevochtigingsmiddelen, verzachtende en vochtvasthoudende middelen om de optimale niveaus voor hydratatie gedurende de nacht te bepalen. Deze unieke combinatie van gouden standaard hydraterende ingrediënten vind je alleen in H.E.O. Mask.

De bevochtigingsmiddelen (in water oplosbaar) worden gevonden in de eerste stap, de verkoelende blauwe gel die de huid een directe hydratatieboost geeft. Multi-gewicht hyaluronzuur heeft het vermogen om 1000 keer zijn eigen gewicht aan vocht vast te houden door H2O-moleculen als een magneet naar zich toe te trekken. Glycerine, een natuurlijke bevochtiger, staat bekend om zijn vochtaantrekkende eigenschappen. NMF inclusief ureum, aminozuren en natrium-PCA werken om vocht in het stratum corneum te binden en vast te houden, waardoor een vochtreservoir in de bovenste huidlagen ontstaat.

Verzachtende middelen (op basis van lipiden/olie) en occlusieve middelen (waterafstotende ingrediënten) worden gecombineerd in de tweede stap, wat helpt om het vocht uit stap één "vast te zetten" en de voortdurende hydratatie te verbeteren. Ceramiden, squalaan en linolzuur voeden de huidbarrière met lipiden, reguleren de celfunctie en verbeteren het natuurlijke vermogen van de huid om vocht vast te houden. Primair occlusief dimethicon vormt een ademend schild op het huidoppervlak dat verdamping en dus transepidermaal vochtverlies (TEWL) helpt voorkomen.
Samen is de perfect geoptimaliseerde H.E.O. ratio is in staat om vocht in de huidlagen te injecteren en vast te houden om de hydraterende werking te verlengen.

Hoofd Ingrediënten

Multi-gewicht hyaluronzuur
Met een uniek vermogen om meer dan 1000 keer zijn eigen gewicht in vocht aan te trekken en vast te houden, kan hyaluronzuur vocht uit de omringende atmosfeer en lagere huidlagen naar het bovenste niveau van de epidermis trekken. Hierdoor blijft de teint zowel gevoed als soepel.  

Glycerine 
Een natuurlijke vochtinbrenger. Glycerine neemt vocht op in de huid waardoor deze zacht en soepel blijft. Ondersteunt de huidbarrièrefunctie en verbetert de huidtextuur.

Natuurlijke vochtmagneten
Natrium-PCA, glycerine, ureum, eiwitten, suikers, 15 verschillende aminozuren, melkzuur, creatine; natuurlijke componenten in de huid die vocht binden en vasthouden voor ultieme hydratatie.

Blauwe zeekool
Een in water oplosbaar extract van zeeplanten afgeleid van Crambe Maritima. Helpt de natuurlijke hyaluronzuursynthese te stimuleren.

Ceramiden
Cocktail van ceramiden die bijna ‘huid-identiek’ is waardoor deze ceramiden de huid gemakkelijk kunnen voeden en de natuurlijke beschermende laag van de huid kunnen beschermen.

Squalaan
Squalaan is een bijna huid-identieke lipide. Het vult verloren oliën aan voor gehydrateerde, zachte en gezonde lippen.

Dimethicone
De waterafstotende eigenschappen voorkomen dat vocht ontsnapt aan het huidoppervlak. De grote moleculen vormen een dampdoorlatende barrière over de huid, waardoor de huid kan ademen en vochtverlies wordt voorkomen.

Professional Treatments

Boost de resultaten van H.E.O. Mask

Bezoek een Medik8 specialist voor een gedetailleerd huidadvies en ervaar een van onze gezichtsbehandelingen.

Deep Hydration Facial

Universal AHA Professional Peel™

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: H.E.O.® Mask