Mini Cart

Intelligent Retinol

MEDIK8 INTELLIGENTE RETINOL


Als deskundigen op het gebied van vitamine A hebben we iets gemaakt dat aan ieders behoeften voldoet. Met een volledig ontwikkeld assortiment, waaronder retinol, retinaldehyde en retinyl-retinoate serums, heeft u de ultieme keuze voor de vitamine A's. Maar we zijn niet vergeten waar we zijn begonnen - met de gouden standaard ... retinol. We hebben al veel bestaande retinol technologie die ons onderscheidt, maar onze nieuwste 'Intense' innovaties verbeteren de resultaten nog verder.

Geprobeerd en getest

Retinol is één van de meest bekende en goed onderzochte ingrediënten in huidverbetering. Het is beproefd, getest en geprezen als de gouden standaard voor anti-verouderingsresultaten. We zullen nooit retinolesters gebruiken (zoals retinol palmitate), omdat we niet geloven dat ze werken.

Zoals met alle goede dingen, zijn er nadelen; retinol heeft zijn problemen. Wanneer het te snel wordt toegediend, kan het de huid overweldigen, waardoor irritatie ontstaat zoals steken, uitdroging en roodheid. Een ander probleem dat we tegenkomen bij het formuleren met retinol is dat het extreem instabiel is. Zodra het oxideert, wordt het nutteloos. Retinol is gevoelig voor zuurstof, warmte en licht. Veel andere merken accepteren deze tegenslagen als een bijwerking van het gebruik van retinol, Medik8 niet.

Expertinnovatie

We zijn niet zoals de meeste huidverzorgingsmerken. Bij Medik8 staat innovatie centraal en we rustten niet voordat we de oplossing voor de problemen van retinol’s vonden. Om te beginnen hebben we Retinol 3TR™ ontwikkeld: een formule die zo intelligent is dat deze de traditionele problemen van retinol overwint en u op het hoogste niveau vitamine A-resultaten biedt, zonder compromis. Ons oorspronkelijke vitamine A-serum heeft een intelligente formule die 2 sleutelfactoren gebruikt die alle problemen rondom retinol aanpakken en u echte resultaten biedt die u kunt zien.

Ten eerste gebruiken we Time Release Technology ™, waardoor langzaam en consistent retinol in de loop van de tijd in de huid vrijkomt. We gebruiken de technologie genaamd polymeerreservoirs, die als een dam in de huid fungeren en de toediening van retinol regelen. Dit helpt om eventuele irritatie van de vitamine A te minimaliseren. We raden ook aan om vitamine A langzaam in je routine in te brengen met de retinol ladder, die overbelast raken van de huid voorkomt, zodat je alle voordelen van retinol kunt krijgen, zonder de irritatie.

Ten tweede zijn onze serums gebaseerd op voedende saffloerolie. Dit zorgt niet alleen voor de huid met hydraterende verzachtende middelen, maar houdt ook het temperamentvolle retinol uit de buurt van vocht. Vocht kan het oxidatieproces versnellen, dus onze vochtvrije formuleringen helpen om het retinol te beschermen. We geloven dat we het eerste merk zijn dat een vochtvrij retinolserum introduceerde. Zuurstof is een andere aartsvijand van retinol. Om deze reden vervaardigen we onze retinolserums in een ruimte gevuld met stikstof, zonder zuurstof in zicht. Dit beschermt retinol tegen de schadelijke gevolgen van oxidatie en geeft ons het ultieme vertrouwen in de stabiliteit in de loop van de tijd.
Onze serums bevatten antioxidanten die retinol beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. Tot slot worden al onze retinolserums geproduceerd in donkere, gespecialiseerde barnsteenflessen, die ervoor zorgen dat het licht de potente actieve stof niet destabiliseert. We gebruiken een rigoureus testproces, HPLC genaamd, om te bewijzen dat er na 12 maanden net zo voldoende retinol in onze formule zit als toen we begonnen.

Geef je resultaten een boost

We hebben versterkte versies van onze cult-retinol-serums ontwikkeld. Retinol TR+ Intense heeft een revolutionaire retinol-booster, climbazole. Dit ingrediënt versterkt de anti-aging kracht van retinol, zonder dat het de huid irriteert. Niet alleen dat, maar we hebben deze formules gebaseerd op het hydrateren van de huid en om de huid te voeden en aan te vullen met een beetje extra vocht.

Met al onze retinolserums met intelligente formules, innovatieve productiemethoden en interessante ontwikkelingen, weet u zeker dat u de beste vitamine A krijgt. Waarom genoegen nemen met iets anders als u Medik8 kunt hebben?

WINKEL NU

Medik8 retinol