Mini Cart

Peel

IS EEN CHEMISCHE PEELING GESCHIKT VOOR MIJ?


Chemische peelings worden snel de nummer één van de klinische huidbehandeling wereldwijd. Tegen een fractie van de prijs van laser kunnen ze rimpels, pigmentvlekken en vlekken aanzienlijk verminderen met minder ongemak en downtime. Slechts 45 minuten in de stoel van de therapeut kan de huid zichtbaar verjongen om een zachter, gladder en jeugdiger ogend uiterlijk te verkrijgen.

Medik8 chemische peelings

Bij Medik8 gebruiken we exfoliërende zuren van professionele kwaliteit om de huid te vernieuwen en de textuur te verbeteren. Toegewijd om u echte resultaten te geven die het uiterlijk van uw huid volledig veranderen, is ons uitgebreide assortiment peeling ontwikkeld voor gebruik door vakkundig opgeleide huidtherapeuten in erkende huidverzorgingscentra, klinieken en artsenpraktijken.

We hebben een groot aantal peelings voor ieder huidtype. Van onze meest oppervlakkige Light Peel (perfect voor beginners) tot onze diepste Jessner-peel, die superieure resultaten biedt voor mensen die op zoek zijn naar een dieper niveau van chemische vernieuwing.

We hebben ook gespecialiseerde peelings geformuleerd voor diegenen die specifieke huidproblemen willen aanpakken. Als u de verschijning van acne wilt verbeteren, is er de Beta Peel ™. Voor pigmentatie hebben we White Peel ™. En voor optimale anti-aging voordelen is er Age Peel ™.

Bekijk onze voor- en na-pagina om de resultaten van onze chemische peelings te zien.

Uw huidspecialist zal u adviseren welke chemische peeling het beste is voor uw individuele behoeften en zorgen. U ontvangt ten minste 48 uur voorafgaand aan de behandeling een pleistertest om ervoor te zorgen dat de door u gekozen chemische peeling de perfecte match is voor uw huidtype.

Voor de allerbeste resultaten, raden we een reeks professioneel chemische peelings aan, gevolgd door een thuis-nazorgregime.