Mini Cart

82.45

Oxy-R Peptides

2 x 10ml / € 82,45

Gebruikmakend van de kracht van Medik8's gepatenteerde verhelderende technologie met 1% oxyresveratrol. Ontworpen voor alle huidproblemen met hyperpigmentatie.

 • Vrij van synthetische kleuren
 • Vrij van kunstmatige geuren
 • Parabenenvrij
 • Ftalaatvrij
 • Vrij van palmolie
 • Alcoholvrij
 • Diervriendelijk
 • Vegan
Beschikbaarheid:Op voorraad
 • Vrij van synthetische kleuren
 • Vrij van kunstmatige geuren
 • Parabenenvrij
 • Ftalaatvrij
 • Vrij van palmolie
 • Alcoholvrij
 • Diervriendelijk
 • Vegan
Details

Gebruikmakend van de kracht van Medik8's gepatenteerde verhelderende technologie met 1% oxyresveratrol. Ontworpen voor alle huidproblemen met hyperpigmentatie.

Meer informatie
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing Druk vóór het eerste gebruik stevig op het deksel van de fles totdat het klikt en schud gedurende 30 seconden om te activeren. Recycle het deksel en vervang het door de druppelaar. Na het reinigen 's morgens en ' s avonds 6 druppels Oxy-R Peptides over het gezicht, de hals en het decolleté verdelen, waarbij de huid rond de ogen wordt vermeden. Laat het intrekken voordat je je moisturiser aanbrengt. Oxyresveratrol is van nature bruin als het eenmaal actief is in water - dus zodra de verpakking is 'geklikt' en de Oxy-R in de oplossing op waterbasis is gedompeld, krijgt het serum een diepbruine kleur. Oxy-R Peptides wordt geleverd in flesjes van 2 x 10 ml. Elk flesje blijft 6 weken na opening krachtig. Activeer het tweede flesje pas na het leegmaken van het eerste flesje.
Kenmerken

1. Ongelooflijke verhelderende resultaten
De zijdezachte formule werkt om een ongelijkmatige huidteint aan te pakken en levert resultaten op in slechts 7 dagen.

2. Medik8 gepatenteerde Oxy-R-technologie
Medik8 heeft een unieke, 360°-benadering ontwikkeld om dit ongelooflijk hoge niveau van notoir onstabiele Oxy-R van het eerste tot het laatste gebruik krachtig te houden.

3. Drievoudige bedreiging voor hyperpigmentatie
Met twee verhelderende dubbele peptiden, die de werking van Oxy-R versterken.

4. Complimenteert elke CSA-routine
Oxy-R Peptides kan 's ochtends en ' s avonds worden gebruikt om de algehele verhelderende voordelen van vitamine C, zonnebrandcrème en vitamine A-producten te versterken.

5. Hydratatiebooster
Het hydraterende serum trekt direct in en is niet vet, met een zijdezachte finish op de huid.

Reviews

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Oxy-R Peptides

Hoe het werkt

Oxy-R Peptides maakt gebruik van de krachten van het verhelderingsingrediënt oxyresveratrol, in een voorheen onaangeroerde concentratie van 1%. Oxy-R, een zachte maar krachtige antioxidant, wordt gebruikt in huidverbetering om gebieden met hyperpigmentatie, donkere vlekken en post-inflammatoire pigmentatie aan te pakken. Het blijkt 33x effectiever te zijn dan kojiczuur en werkt door te voorkomen dat het enzym tyrosinase functioneert - het belangrijkste enzym dat verantwoordelijk is voor de vorming van pigment in de huid.

Hoewel uitzonderlijk krachtig, is Oxy-R een ongelooflijk onstabiel ingrediënt. Medik8 heeft zorgvuldig een gepatenteerd systeem samengesteld om de unieke voordelen van ultrasterk gestabiliseerde oxyresveratrol op te leveren. Oxy-R Peptides houdt de 1% Oxy-R opgeslagen in een conserveringsserum in het deksel om de potentie te beschermen. Oxy-R Peptides maakt gebruik van Click-Activated verpakkingstechnologie om ervoor te zorgen dat de formule stabiel blijft van activering tot de laatste druppel.

Oxy-R Peptides biedt een drievoudige bedreiging voor hyperpigmentatie, met dubbele verhelderende peptiden die naast Oxy-R werken om de zichtbare teint van de huid te verbeteren. Tetrapeptide-30 helpt de overproductie van pigment te blokkeren, wat kan leiden tot zichtbare verkleuringen en een ongelijkmatige huidteint, terwijl acetyl-glycyl beta-alanine helpt voorkomen dat gelokaliseerde pigmentgebieden op de huid verschijnen.

Hoofd Ingrediënten

1% Oxyresveratrol (Oxy-R) - Een van de krachtigste huidverhelderende middelen die beschikbaar is in huidverbetering, die van nature is afgeleid van de moerbeifamilie. Het helpt de werking van tyrosinase te blokkeren en doffe, ongelijkmatige huidteinten te transformeren.

Tetrapeptide-30 - Een verhelderend peptide dat helpt de productie van tyrosinase te minimaliseren en de overproductie van melanine te blokkeren.

Acetyl Glycyl Beta-Alanine - Een verhelderende peptide-oplossing die het transport van melanine naar de huidcel helpt blokkeren, waar de overproductie van pigment zichtbaar wordt op de huid.

Hyaluronzuur - Met een uniek vermogen om meer dan 1000 keer zijn eigen gewicht aan water aan te trekken en vast te houden, trekt hyaluronzuur vocht uit de omringende atmosfeer in de huid, waardoor de huidteint zowel gevoed als soepel aanvoelt.

Professional Treatments

Even Professional Peeling
Een hoogwaardige peeling die specifiek gericht is op schade door de zon en hyperpigmentatieproblemen. De Even peeling vervaagt zichtbaar pigmentvlekken voor een egalere en stralende huidteint. Oxy-R Peptides is het aanbevolen serum om te gebruiken als pre- en post-Even peeling om de resultaten te verbeteren.

Oxy-R Peptides is ook het aanbevolen serum voor gebruik naast elke Medik8 Professional Peel voor Fitzpatrick 4-6.

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Oxy-R Peptides