Oxy-R Peptides Vragen

Hoe ziet de Oxy-R Peptides-formule eruit?

Oxy-R Peptides is een lichtgewicht serum met een zijdezachte textuur. Het trekt snel in de huid, klaar voor de volgende stappen van uw regime.

Waarom is Oxy-R bruin?

Oxyresveratrol is van nature bruin zodra het actief is in water - dus zodra de verpakking is 'geklikt' en de oxy-R in de oplossing op waterbasis is gedompeld, krijgt het serum een diepbruine kleur.

Zal Oxy-R Peptides mij gevoeliger maken voor de zon?

Oxy-R Peptides maakt uw huid niet gevoeliger voor de zon en is perfect voor gebruik in zowel ochtend- als avondroutines om uw CSA-routine een boost te geven. We raden altijd aan om overdag zonnebrandcrème te gebruiken om je huid te beschermen tegen schade door de zon.

Is Oxy-R Peptides geschikt voor een gevoelige huid?

Oxy-R Peptides is geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid. Van oxyresveratrol is bekend dat het niet irriterend en niet sensibiliserend is voor de huid.

Kan ik vitamine C/A en Oxy-R Peptides gebruiken?

Oxy-R Peptides is een boosterproduct voor CSA-routines; het kan werken om de zichtbare huidverhelderende resultaten te verbeteren en te versnellen. We raden vitamine C overdag aan voor een algehele uitstraling van de huid en antioxiderende bescherming, en vitamine A 's nachts om de celvernieuwing te bevorderen, wat resulteert in een zichtbaar gelijkmatigere huidteint. Oxy-R-Peptides kan zowel in de ochtend- als in de avondroutine worden gebruikt om gebieden met hyperpigmentatie echt aan te pakken en de algehele verhelderende voordelen van vitamine C- en A-producten te verbeteren.

Kan ik andere peptideproducten gebruiken als ik Oxy-R Peptides gebruik?

Ja, onze Peptides Family kan samen worden gebruikt. Ze zijn perfecte aanvullingen op CSA-routines, om de voordelen voor de huid te verbeteren. Ze zijn ook ideaal om specifieke huidproblemen aan te pakken, bijvoorbeeld Oxy-R Peptides voor hyperpigmentatie, Clarity Peptides voor verstopte huidtypes of Liquid Peptides voor zichtbare tekenen van huidveroudering. Ze kunnen in combinatie met elkaar worden gebruikt om meerdere huidproblemen tegelijk aan te pakken.

Kan ik Oxy-R Peptides gebruiken als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

Helaas kunnen wij als cosmeticamerk geen specifiek medisch advies geven met betrekking tot onze producten. We raden altijd ten zeerste aan om met uw huisarts of verloskundige te praten, zodat zij u een nauwkeurig advies kunnen geven. De volledige ingrediëntenlijst voor elk van onze producten is te vinden op de productpagina's van de Medik8-website.

Hoe bewaar ik Oxy-R om een optimale werkzaamheid te behouden?

Na activatie raden we aan om het flesje op kamertemperatuur te bewaren (niet te koud of te warm) en uit de buurt van ramen voor een optimale werking.