De huid van mannen is anders

De mannelijke huid heeft een aantal goed gedocumenteerde fysiologische verschillen.

SHOP HIER

Maar hier is waarom het niet uitmaakt...

Huid is huid! Hoe je je ook identificeert, onze huid is allemaal vrijwel hetzelfde. En de kleine verschillen zijn niet relevant als het gaat om de grote tools in onze wetenschappelijke toolkit, waarvan bewezen is dat ze die tekenen van huidveroudering aanpakken. Daarom is het geheim van een jonger uitziende, echt geweldige huid voor ons allemaal hetzelfde: vitamine C plus zonnebrandcrème overdag, vitamine A 's nachts.

Zo eenvoudig als CSA

Voor als u wilt starten met echte huidverzorging en het moeilijk vindt om de vele concurrerende berichten in deze zeer luidruchtige branche te begrijpen (we voelen uw pijn). We kunnen niet anders doen dan u aanraden om alles te lezen over de filosofie van CSA. Het is ons ding. Het is gebaseerd op echte wetenschap. En het vormt de kern van het nieuwe For Men-aanbod.

Introductie van CSA voor hem

Resultaten

De verschillen tussen een vrouwelijke en een mannelijke huid

Veel op vrouwen gerichte merken hebben een 'voor mannen'-assortiment gemaakt met iets andere formules of hebben zelfs exact dezelfde op vrouwen gerichte formule in een mannelijker uitziende verpakking gestopt en je er niets over verteld. Voor ons wilden we volledig transparant zijn met ons aanbod 'voor mannen', simpel gezegd: CSA is geschikt voor iedereen.

CSA Kits voor mannen

Oproep aan alle mannelijke Medik8 fans! Wil je een stukje Medik8 speciaal voor jou? Bekijk ons assortiment Medik8 for Men-kits, zodat je ook alle CSA-technologie kunt krijgen die je verdient.

We hebben zorgvuldig gekozen voor zowel compatibele als populaire formules met verschillende sterkteniveaus en formaten uit onze vitamine C-, zonnebrandcrème- en vitamine A-lijnen om ervoor te zorgen dat u geniet van de allerbeste huidverzorgingservaring thuis, ongeacht uw niveau van expertise of gevoeligheid. Welke ga jij kiezen?

THE ESSENTIAL CSA KIT FOR MEN™

Ontworpen voor mensen die willen starten met CSA en op zoek zijn naar een eenvoudige routine.

ONTDEK DEZE KIT

THE CSA KIT RETINAL EDITION FOR MEN

Verbeter uw anti-ageing resultaten met 'next generation' vitamine A.

ONTDEK DEZE KIT

THE CSA KIT RETINOL EDITION FOR MEN

Ontworpen voor wie op zoek is naar de klassieke vorm van vitamine A.

ONTDEK DEZE KIT