Mini Cart


Peel Menu


- NIEUW -

Professional PeelsREWIND

Een gerichte formule die de productie van collageen bevordert en fijne lijntjes en rimpels vermindert.


EVEN

Een verhelderende peeling die gericht is op schade door de zon, hyperpigmentatie en een doffe, niet-egale huid. Helpt een egale en stralende huidteint te herstellen.


CLARITY

Een krachtige combinatie van zuren die diep in de poriën zinken om de huidteint effectief te verhelderen en te zuiveren. Brengt snel oneffenheden onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige puistjes.


UNIVERSAL AHA

Geschikt voor iedereen en ieder huidtype. Het verheldert, verzacht, reinigt en revitaliseert de huid. Ideaal voor een eerste keer peelen of om de resultaten van andere peelings te behouden.


SENSITIVE PHA

Een nieuwe toevoeging voor een extreem gevoelige of een roodheid-gevoelige huid. Het maakt de huid zichtbaar gladder en bevordert een sterkere huidbarrière.


EYE REVEAL

Een ultra-zachte maar effectieve oplossing om tekenen van huidveroudering rondom het gevoelige ooggebied te behandelen.

- NIEUW -

Mono Peels

Medik8 biedt tevens single-acid peelings voor specifieke, gerichte huidverbetering. Uw Medik8-professional heeft keuze uit een reeks verschillende sterkten. Zij bepalen de lagen van ingrediënten die uw huid nodig heeft volgens huidadvies.

MONO MANDELIC TR

30% L-Amandelzuur professional peeling.


MONO LACTIC TR

30%, 50% L-Melkzuur professional peeling.


MONO GLYCOLIC TR

30%, 50%, 70% Glycolzuur professional peeling.


WIST JE DAT?

Peelings zijn eveneens geweldig als anti-ageing behandeling voor uw handen, of om acne op de rug en zelfs de onderarmen of bikinilijn te behandelen.

Mono peeling