Mini Cart

Medik8 Pore Refining Solution

Porieverfijning


Vergrote poriën kunnen voor veel mensen een schrikbeeld zijn. Ze zijn moeilijk te behandelen en ze maken een vlekkeloos gladde teint bijna onmogelijk. We weten allemaal dat dagelijkse huidverzorging essentieel is om de poriën in goede staat te houden: reinigen om overtollige olie en vuil te verwijderen en exfoliëren om dode huidcellen te verwijderen.

De Medik8-aanpak

Onze benadering om poriën te minimaliseren, is anders. Of ze nu worden veroorzaakt door natuurlijke huidveroudering of door een vette teint, Medik8-onderzoekers hebben een ongelooflijke mix van ingrediënten ontwikkeld die helpt de poriën te verkleinen en de talgstroom te verminderen. De twee hoofdingrediënten van de Pore Refining oplossing zijn extract van amandelzuur en rode klaver. Rode klaver is een krachtig botanisch ingrediënt, die bekend staat om zijn porieverfijnende eigenschappen. Het helpt de talgstroming door de porie te reguleren. Amandelzuur helpt de geblokkeerde poriën te zuiveren, waardoor ze zichtbaar terug kunnen krimpen tot hun oorspronkelijke grootte. Het herstart ook de natuurlijke elasticiteit van uw huid, zodat poriën zichtbaar verkleind worden.

Rode Klaver Extract

Voor vette huidtypen regelt rode klaver de talgstroming door de porie, waardoor de porie terug kan krimpen naar zijn oorspronkelijke grootte en minder verstopt lijkt te zijn. Voor vergrote poriën als gevolg van veroudering herstart het de natuurlijke elasticiteit van je huid, zodat de poriën zichtbaar worden verkleind. Exfoliërende AHA's en BHA's helpen ook de poriën te verminderen evenals de verschijning van mee-eters.

Rode klaver extract wordt gecombineerd met amandelzuur en salicylzuur in Pore Minimalizing Tonic ™; een nieuwe reinigende oplossing om diep in poriën te exfoliëren en overtollige olie te verwijderen. Het resultaat is een verfijnde en vernieuwde huidtextuur. De Pore Refining oplossing werkt synergetisch samen om onmiddellijke resultaten te bieden en de onderliggende oorzaken van vergrote poriën te behandelen.

PORE REFINING PRODUCTLIJN


Wilt u de resultaten van de Pore Refining oplossing verbeteren? Neem contact op met een Medik8-professional en onderga een Pore Refining-behandeling. Vind hier je dichtstbijzijnde salon.