Mini Cart

169

r-Retinoate®

Youth Activating Cream Day & Night

50ml / € 169

Als experts in vitamine A ontwikkelde Medik8 na 8 jaar hard werken, samen met een Koreaans suberlab, het revolutionaire retinyl-retinoaat. Zonder hetzelfde niveau van irritatie waar velen aan lijden door retinol, heeft retinyl-retinoaat bewezen verbluffende resultaten te leveren vanaf slechts 4 weken: fijne lijntjes en rimpels zijn zichtbaar verzacht, pigmentatie is merkbaar verminderd en de algehele huidtextuur is verfijnd. r-Retinoate kan dag en nacht worden gebruikt voor versnelde resultaten. 

 • Vrij van synthetische kleuren
 • Vrij van kunstmatige geuren
 • Parabenenvrij
 • Ftalaatvrij
 • Vrij van palmolie
 • Alcoholvrij
 • Diervriendelijk
 • Vegan
Beschikbaarheid:Op voorraad
 • Vrij van synthetische kleuren
 • Vrij van kunstmatige geuren
 • Parabenenvrij
 • Ftalaatvrij
 • Vrij van palmolie
 • Alcoholvrij
 • Diervriendelijk
 • Vegan
Meer informatie
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing Breng 's morgens en 's avonds na het reinigen een kleine hoeveelheid aan en verdeel dit gelijkmatig over het gezicht, de hals en decolleté. Laat absorberen voordat je je gewone Medik8-moisturizer aanbrengt. Alle vitamine A-producten stimuleren natuurlijke exfoliatie, draag daarom altijd een zonbeschermer tijdens het gebruik van r-Retinoate.
Kenmerken

Het baanbrekende serum verhoogt de collageenproductie en het rimpelherstel tot wel 8x meer dan gewone soorten retinol. In tegenstelling tot gewone soorten vitamine A, is het gepatenteerde molecuul retinylretinoaat lichtbestendig, hetgeen betekent dat het zowel dag en nacht gebruikt kan worden. Met behulp van een inkapselingssysteem, zorgt de complexe formule ervoor dat de meest effectieve dosering vitamine A langzaam en stabiel wordt geleverd aan de huid over een langdurige periode. Ervaar maximale impact zonder irritatie. Met een tweemaal daagse aanbrenging produceert r-Retinoate zichtbare resultaten binnen slechts 4 weken.

Reviews

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: r-Retinoate®

Hoe het werkt

Het product van 8 jaar werk, revolutionair molecuul retinyl-retinoaat, is een hybride van traditioneel retinol en retinoïnezuur. De ingekapselde vorm is exclusief voor Medik8-formuleringen. Het molecuul werkt direct op huidcellen om cellulaire regeneratie te stimuleren en de synthese van collageen te verbeteren. 8 keer krachtiger dan retinol, retinyl-retinoaat vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels, egaliseert de huidteint en maakt de ruwe huid glad voor een jonger ogende teint. Het is bewezen fotostabiel te zijn, hetgeen betekent dat het niet zal afbreken in zonlicht zoals traditionele vormen van vitamine A. Het kan zowel overdag als 's nachts worden gebruikt en is zacht genoeg, zelfs voor de meest gevoelige huid. Retinyl-retinoaat wordt gecombineerd met collageen dat vitamine C versterkt, huidverzorgende vitamine E en hydraterende hyaluronzuur in een volgende generatie, anti-aging formule om de huid te revitaliseren.

Hoofd Ingrediënten

Retinyl Retinoate 
8 keer krachtiger dan retinol en stabiel zowel overdag als 's nachts, deze niet-irriterende vitamine A helpt de collageensynthese te stimuleren en ondersteunt de regeneratie van huidcellen.

Multi-Weight Hyaluronic Acid 
Met een uniek vermogen om meer dan 1000 keer zijn eigen gewicht in vocht aan te trekken en vast te houden, kan hyaluronzuur vocht uit de omringende atmosfeer en lagere huidlagen naar het bovenste niveau van de epidermis trekken. Hierdoor blijft de teint zowel gevoed als soepel. 

Vitamin C 
(Tetrahexyldecyl Ascorbate). Een krachtig antioxidant die de aanmaak van collageen stimuleert en tevens collageenafbraak remt.

Vitamin E 
Een olie-oplosbare antioxidant die van nature in de huid aanwezig is. Vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen en wordt geregenereerd door vitamine C voor een optimaal vermogen.


Professional Treatments

Boost de resultaten van r-Retinoate

Bezoek een Medik8 specialist voor een gedetailleerd huidadvies en ervaar een van onze ontspannende anti-ageing facial treatments

Age Defying Facial

Rewind Peel™

Upsell producten

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: r-Retinoate®