Mini Cart

Collaboration

SAMENWERKEN IN ONZE KERN


Samenwerken met anderen helpt om kennis op te bouwen. Medik8 is er trots op samen te werken met partners over de hele wereld om de beste huidverbeteringstechnologieën te ontdekken en te beheren.

r-Retinoate

Bij de ontwikkeling van de doorbraak van het vitamine A-serum, r-Retinoate®, werkte Medik8 samen met een Koreaanse superlab. Het Koreaanse laboratorium had een nieuw hybride molecuul gecreëerd dat retinol met retinoïnezuur versmolt om een geheel nieuw retinaat-retinoaat molecuul.

Het onderzoek achter dit ingrediënt was zo indrukwekkend dat het meerdere prijzen won, waaronder de Presidential Award van het Koreaanse ministerie van Volksgezondheid. We hebben samengewerkt met analytische chemici in het Verenigd Koninkrijk om het molecuul in een stabiele formule te veranderen. Talloze technische uitdagingen moesten worden overwonnen om de uiteindelijke formule te creëren. Maar na 8 gecombineerde jaren van toegewijd onderzoek, produceerden we een wereldwijd bekroond serum dat ongeëvenaard is in de anti-ageingmarkt.

LEES MEER

Crystal Retinal Collaboration

Crystal Retinal

Om de stabiliteit van onze nieuwste doorbraak in vitamine A, Crystal Retinal 6 & 10™, te beoordelen, werkte Medik8 samen met de School of Life Sciences aan de Universiteit van Hertfordshire, een toonaangevend centrum voor onderzoek naar actuele medicijnafgifte.

Het ingrediënt retinaldehyde is notoir moeilijk te stabiliseren. Na onderzoek van verschillende encapsulatiesystemen voor retinaldehyde, hebben we een geniaal systeem uit een Amerikaans superlab geselecteerd en vervolgens gebruik gemaakt van de kennis en faciliteiten van de universiteit om de effectiviteit van deze stabilisatiesystemen in de tijd te testen, inclusief een aanvullend gepatenteerd stabiliserend complex. Het resultaat was een superstabiele formule waar we zeker van zijn dat het zelfs een jaar na opening uitzonderlijke resultaten zal opleveren.

LEES MEER

Industrie-experts

We werken graag samen met experts uit de schoonheidsindustrie en mensen die dol zijn op Medik8.