Mini Cart

Team Work

Bedrijven helpen groeien


Medik8 klinieken zijn onze vertegenwoordigers; het handhaven van onze merkidentiteit, wetenschappelijke reputatie en uitstekende normen voor klantenservice. Je hebt een vitale rol in onze groei en ontwikkeling en we kunnen alleen slagen door elkaar te ondersteunen. Als een gewaardeerde Medik8-partner streven we ernaar om u alle hulpmiddelen te bieden die u nodig hebt om te slagen.

Werken met jou

Elke salon of huidspecialist werkt nauw samen met een Key Account Manager en die regelmatig gesprekken belegt om bedrijfsplannen en marketingactiviteiten te bespreken. Het marketingteam van Medik8 creëert veel mooie items die u kunt downloaden en afdrukken. Activa omvatten; posters, brochures, sociale berichten, raamstickers en POS-materialen die u rechtstreeks bij ons kunt bestellen. Bij het lanceren van nieuwe producten krijgt u alle marketingmiddelen die u krijgt en kunt u deze indien nodig vertalen. U kunt al deze middelen gebruiken als verkoophulpmiddelen in uw klinieken.

OPLEIDING

Distributeurs en trainers zullen ook regelmatig contact hebben met ons Trainingsteam, dat uitstekende trainingsworkshops over producten en protocollen biedt. Bekijk ons trainingsaanbod via de Professional Login.

DOE MEE MET DE MEDIK8 FAMILIE

Doe mee met onze huidverbeteringsrevolutie. Als u interesse heeft om met Medik8 te werken of met ons in contact te komen, vult u dan ons aanvraagformulier in.