Certified B Corporation™


Het is officieel: Medik8 is B Corp™-gecertificeerd. Het Britse huidverzorgingsmerk Medik8 is er trots op zich met deze gewaardeerde certificering aan te sluiten bij een selecte groep van slechts 66 schoonheidsfabrikanten binnen de 8000 man sterke B Corp-gemeenschap wereldwijd. Dit maakt het merk onderdeel van een wereldwijde gemeenschap die voldoet aan hoge normen op het gebied van sociale en ecologische impact. De komende maanden en jaren, met B Corp als leidend principe, zet Medik8 zich in om een ​​betere toekomst voor ons allemaal vorm te geven door compromisloze huidverzorgingsresultaten te blijven leveren.

durzaamheid medik8

Wat betekent dit voor Medik8?

Als een B Corp behoren we tot slechts 66 schoonheidsfabrikanten binnen de wereldwijde B Corp-gemeenschap van 8000 bedrijven, die deel uitmaken van een wereldwijde beweging voor een meer inclusieve, rechtvaardige en regeneratieve economie.

Hoewel de B Corp-certificering voor ons zeker niet het einddoel is, stelt het ons in staat om onze kernfocus op duurzaamheid af te stemmen op de impactpijlers en hoge normen van B Lab. Dit stelt ons in staat om een nog grotere positieve invloed te hebben op de wereld om ons heen en tegelijkertijd huidverzorgingsresultaten te blijven leveren zonder compromissen.

Onze duurzaamheidsreis

Duurzaamheid is altijd een integraal onderdeel geweest van wie we zijn als merk. Lees meer over onze voortdurende prestaties op onze duurzaamheidspagina.  

medik8 duurzaamheid