Veelgestelde vragen

CSA

Wat is CSA Filosofie?

In 2009 hebben we de CSA-filosofie bedacht om iedereen de kans te geven om Beautiful Skin for Life te bereiken. Gebruik gewoon een vitamine C plus zonnebrandcrème overdag, vitamine A 's nachts. Dat is alles. Je kunt hier meer lezen over onze CSA-filosofie en hoe onze oprichter, Elliot, op ons blog op het hele idee kwam. Of waarom start u uw Medik8 huidverzorgingsreis niet meteen met een van onze CSA-kits?

Kan ik korting krijgen op CSA-producten?

Van tijd tot tijd sturen we klanten aanbiedingen via onze Medik8-nieuwsbrief. Zorg ervoor dat je geabonneerd bent, zodat je er het meeste uit kunt halen.

12 Weeks to WOW

Wat is 12 Weeks to WOW?

Personal Training voor je huid. Net als een bezoek aan een Personal Trainer in de sportschool, biedt Medik8 u de mogelijkheid om uw huid te transformeren vanaf slechts 12 weken* met het 12 Weeks to WOW programma. Een volledig op maat gemaakte kuur van Medik8 peelings in de salon plus thuiszorg die u gedurende 3 maanden kunt volgen. Het resultaat? Een WOW huid merkt iedereen op. Lees hier om meer te ontdekken om te begrijpen hoe het werkt en wat u kunt verwachten. *Duur kan variëren op basis van huidtype en conditie.

Waar kan ik het kopen?

We hebben wereldwijd duizenden klinieken, artsen en salons die allemaal hoog opgeleid zijn in het 12 Weeks to WOW-programma.

Product

Hoe krijg ik op mij afgestemd huidverzorgingsadvies op maat?

Er gaat niets boven een persoonlijk gesprek met een getrainde professional. We raden u aan een van onze getrainde Medik8-professionals te bezoeken bij een salon in de buurt die een gedetailleerde analyse van uw huid en levensstijl kan uitvoeren en een op maat gemaakt Medik8-programma speciaal voor u kan opstellen. Dit is zo populair geworden dat we nu een programma hebben genaamd 12 Weeks to WOW om de huid in slechts 3 maanden te helpen transformeren.

Testen jullie op dieren?

Absoluut niet. Volgens de strenge eisen van de Europese regelgeving testen we niet op dieren. We zullen geen ander bedrijf vragen om namens ons te testen. We nemen de kwestie van het controleren van de naleving van onze leveranciers zeer serieus als een integraal onderdeel van ons productontwikkelingsproces. We kijken uit naar de dag dat dierproeven wereldwijd voor altijd verboden zijn.

Kan ik Medik8-producten gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding?

Helaas kunnen wij als cosmeticamerk geen specifiek medisch advies geven met betrekking tot onze producten. We raden u ten zeerste aan om met uw huisarts of verloskundige te praten, zodat zij u een nauwkeurig advies kunnen geven. De volledige ingrediëntenlijst voor elk van onze producten is te vinden op de productpagina's van de Medik8-website. Voor algemene richtlijnen raden we echter aan om vitamine A te vermijden tijdens zwangerschap of borstvoeding; gevonden in Intelligent Retinol, Crystal Retinal, elke r-Retinoate en Night Ritual Vitamin A. We raden ook aan om Smooth Body Lotion niet te gebruiken tijdens zwangerschap/borstvoeding.

Zijn de producten van Medik8 veganistisch?

Ja. Vanaf juli 2019 is elk Medik8-product dat we produceren 100% veganistisch. We zijn gepassioneerd door duurzaamheid en vermijden afval zoveel mogelijk. U zult dus blij zijn te weten dat we geen van de weinige niet-veganistische producten die in de toeleveringsketen overblijven, weggooien. Dat is erg verspillend. Het kan dus even duren voordat deze producten hun weg vinden in ons netwerk van klinieken en salons over de hele wereld. Alle producten die via medik8.com zijn gekocht (behalve sommige kits die al zijn verpakt) zijn 100% veganistisch. Als alle voorraden op zijn, is elke kit ook volledig veganistisch. Natuurlijk hebben we nooit dierlijke ingrediënten gebruikt, maar eerder wat bijproducten zoals yoghurtextract en deze zijn allemaal vervangen tijdens formule-updates in 2019, dus nu zijn we helemaal veganistisch. Ter referentie zijn hier de formules die voorheen niet-veganistisch waren: Ultimate Recovery Intense - we hebben zijde serica (een derivaat van de zijderups) verwijderd en vervangen door allantoïne; de natuurlijke component in smeerwortel. Het bevordert wondgenezing, versnelt celregeneratie en verzacht de huid. Surface Radiance Cleanse - we hebben yoghurtextract verwijderd. Geen vervanging nodig. Advanced Night Restore - we hebben cholesterol verwijderd en vervangen door een veganistische versie van cholesterol en fytosterol, een plantaardige versie van cholesterol. Balance Moisturiser - we hebben de niet-veganistische Lactobacillus verwijderd en vervangen door veganistische probiotica, ook wel bekend als 'Lactobacillus Extract Filtrate', maar ze zijn afgeleid van plantaardige fermentatie. We hebben ook nog steeds veganistische prebiotica in deze formule. U kunt zien of uw favoriete product veganistisch is door op elke productpagina op het vinkje te letten.

Zijn Medik8-producten geparfumeerd?

Om een mooi product te ontwikkelen waarvan we weten dat onze klanten het elke dag willen gebruiken, gebruiken we een laag gehalte aan etherische oliën om elke formule een subtiel en elegant aroma te geven. We gebruiken geen synthetische geur en verklaren openlijk onze volledig natuurlijke melange in plaats van simpelweg "geur" toe te voegen aan de ingrediëntenlijst, zodat je precies kunt zien wat erin gaat. De oliën zelf zijn op een laag niveau en met verminderde allergenen - minder dan 0,15% in totaal. We ondersteunen de hypothese van micro-ontsteking niet. Zoals elke toxicoloog zal uitleggen, is het de dosering die het gif is, en we gebruiken extreem lage niveaus in onze producten. De overgrote meerderheid van onze klanten is niet gevoelig voor deze niveaus van etherische oliën en geeft er de voorkeur aan om een geur in hun huidverzorgingsproducten te hebben.

Kan ik samples uitproberen?

We adviseren je om naar een salon bij jou in de buurt te gaan zodat je producten kunt testen.

Ik denk dat ik een reactie heb gehad op een product van Medik8. Wat kan ik doen?

Het spijt ons zeer om dat te horen en wees gerust, dit is vrij zeldzaam. Zorg ervoor dat u het gebruik van het verdachte product onmiddellijk stopzet. Als u het product via medik8.nl hebt gekocht, neem dan contact op met ons via info@medik8.nl of tel. 0316 221518 om uw zorgen te bespreken. Als u via uw lokale Medik8-salon of een andere online verkoper heeft gekocht, neem dan rechtstreeks contact met hen op voor advies.

Wat is Medik8's benadering van duurzaamheid?

Medik8 is een anti-aging merk dat denkt als een natuurlijk merk. We geloven er sterk in om bij elke gelegenheid ons steentje bij te dragen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. We weten dat het een waarde is die we delen met onze klanten en we zouden het gewoon niet anders kunnen doen. Geen woorden maar daden... We hebben verschillende lopende initiatieven; sommige groot, sommige klein; om onze impact op het milieu te helpen minimaliseren. Het is zo'n grote prioriteit die van invloed is op alles wat we doen: van het implementeren van koude productieprocessen om ons energieverbruik tot een minimum te beperken, tot ingrediëntenaudits om duurzame inkoop te garanderen, tot 100% gerecycled PCR-plastic, papier en karton en zelfs afdrukken met soja-inkt. We pakken duurzaamheid echt serieus aan - groots. Dit is een serieuze zaak.

Hoe prime ik mijn Crystal Retinal of andere airless tube?

Onze next-gen Crystal Retinal-formule is ondergebracht in onze zilveren, airless tube, voor optimale stabiliteit. Soms kan het even duren voordat de pomp op gang komt. Dit komt vrij vaak voor bij dit type pomp en staat bekend als priming. U kunt het vullen door meerdere keren op de pomp te drukken totdat er wat product uitkomt. Als u merkt dat dit niet het geval is voor uw product, hebben we nog 3 toptips om u te helpen uw Crystal Retinal op te pompen.1) Probeer uw tube met de pomp naar beneden te houden wanneer u op de pomp drukt.2) Knijp in de pomp buis terwijl u op de pomp drukt; begin vanaf de bovenkant van de tube te knijpen en naar beneden te bewegen in de richting van de pomp. 3) Zorg ervoor dat u Crystal Retinal rechtop bewaart, op het deksel zodat de zwaartekracht de formule naar beneden trekt.

Orders

Ik heb een fout gemaakt in mijn bestelling. Kan ik het wijzigen nadat het is ingediend?

We hebben dit allemaal wel eens gehad - geen paniek. We zullen ons uiterste best doen om uw bestelling te wijzigen als we kunnen. Bestellingen die op maandag t/m vrijdag voor 16.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag verwerkt, dus neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Is er een kortingscode die ik kan gebruiken?

Van tijd tot tijd bieden we kortingen op geselecteerde producten via onze nieuwsbrief medik8.nl.

Levering

Waar vind ik informatie over de bezorging?

We hebben een speciale pagina vol nuttige informatie over leveringen, tracking, retouren en terugbetalingen.

Retouren

Hoe kan ik een product retourneren?

We hebben een speciale pagina vol nuttige informatie over leveringen, tracking, retouren en terugbetalingen.