Wat is Professional Skincare?

Medik8 is een professioneel huidverbeteringsmerk. Dit betekent dat we voornamelijk worden verkocht door getrainde professionals via verkooppunten zoals dokterspraktijken, medische en premium spa's, huidklinieken en -salons, evenals enkele premium apotheken en gespecialiseerde websites.

12 Weeks to WOW is het kenmerkende professionele behandelplan van Medik8

12 Weeks to WOW is een voorbeeld van hoe Medik8 nieuwe, op maat gemaakte behandelingen voor onze klanten blijft innoveren. 12 Weeks to WOW is het kenmerkende professionele behandelplan van Medik8, een programma van 12 weken van 6 peelings in de salon, afgestemd op uw specifieke zorgen en doelen, gecombineerd met een voorgeschreven thuisregime van 'CSA'-producten. 12 Weeks to WOW, ook wel 'persoonlijke training voor de huid' genoemd, is een unieke peelingervaring die is ontworpen om echt buitengewone huidverzorgingsresultaten te leveren.

Met een uitgebreid behandelingsrepertoire van huidverjongende gezichtsbehandelingen en vernieuwende lichaamsbehandelingen tot peelings, is er een Medik8-behandeling voor iedereen.

We hebben ook een select aantal producten die alleen te koop zijn via een huidconsult met een van onze Medik8-professionals.

CSA Thuiszorg

De kern van de Medik8-filosofie is CSA; vitamine C en zonnebrandcrème overdag, gevolgd door vitamine A 's nachts. Elke Medik8 Professional Facial en Professional Peel sluit aan bij deze filosofie en sluit perfect aan bij de aanbevelingen voor thuiszorg.

Na elke Medik8-behandeling verlaat u de salon beschermd met vitamine C en zonnebrandcrème en krijgt u een laatste stap vitamine A om uw CSA-routine thuis te voltooien. CSA helpt je huid te ondersteunen voor een optimaal resultaat en genezing.

Waarom Professioneel

Om dezelfde redenen waarom u een tandarts of een arts bezoekt - gekwalificeerde en opgeleide huidtherapeuten hebben expertise in het geven van aanbevelingen op maat om een betere huidgezondheid te bereiken. Medik8-behandelingen zijn alleen beschikbaar via getrainde professionals. Medik8-geregistreerde therapeuten zijn hoog opgeleid in huidfysiologie en kunnen met succes uw huid analyseren en echte, zichtbare resultaten leveren met de producten en behandelingen die zij aanbevelen.

Professional Training

Alle trainingen en opleidingen beginnen in ons hoofdkantoor met onze trainers. Zij trainen schoonheidsprofessionals van over de hele wereld via trainingen, evenementen en webinars. Alle Medik8 professionals moeten deze trainingen volgen om Medik8 te kunnen verkopen. Dit betekent dat ze up-to-date trainingen hebben gevolgd, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de best mogelijke service krijgt.

Vind vandaag nog uw perfecte behandeling

U krijgt niet alleen een geavanceerde resultaatgerichte ervaring, Medik8-professionals zullen altijd deskundig advies geven dat is afgestemd op uw individuele huidverzorgings- en levensstijlbehoeften.

Meer over onze Waarden

Waaruit bestaat Medik8?

Met jarenlange formuleringservaring weten we precies wat er in...

Toegewijd aan Kwaliteit

Onze formuleringen worden niet alleen gemaakt in onze eigen laboratoria in het VK...

Samenwerking in onze Kern

Samenwerken met anderen helpt om kennis op te bouwen. Medik8 is trots om te werken...

Een anti-ageing merk dat denkt als een natuurlijk merk

Milieuwelzijn is een zaak die velen van ons na aan het hart ligt.