Vitamine C + zonbescherming overdag, vitamine A 's nachts

Onze ultieme missie is om u te helpen een mooie huid voor het leven te bereiken.

CSA Filosofie

Hoe? In 2009 hebben we de CSA-filosofie uitgevonden. Ongelooflijk eenvoudig en gebaseerd op wetenschap - het werkt gewoon. Deze CSA-methode wordt met de dag meer en meer mainstream. Gebruik een vitamine C plus zonnebrandcrème overdag, vitamine A 's nachts. Dat is het.

Als je goed voor je huid zorgt en ons eenvoudige advies opvolgt, geloven we dat je er op je 50e uit kunt zien als 40-jarige.

Vitamine C

Goed geformuleerde, gestabiliseerde vitamine C biedt de allerbelangrijkste antioxidantbescherming, stimuleert de collageenproductie en blokkeert de ontwikkeling van pigment voor een gladdere en helderdere huid. Breng 's ochtends vitamine C aan voor een bescherming die de hele dag door werkt tegen alledaagse omgevingsfactoren die huidveroudering kunnen veroorzaken.

Shop Vitamine C Producten

Zonbescherming

Naar schatting wordt 80% van huidveroudering veroorzaakt door de zon. Helaas treedt huidbeschadiging door de zon niet alleen op als het zonnig is. Als het buiten licht is, betekent dit dat de zonnestralen je nog kunnen bereiken. Zelfs op een bewolkte dag bereikt ongeveer 50% van de UV-straling uw huid. Elke dag een krachtige zonbescherming dragen is essentieel voor een jeugdige huidteint. Met het belang ervan in het achterhoofd, heeft Medik8 een reeks prachtig lichte maar krachtige zonnefilters die de huid beschermen en voeden. Maak je geen zorgen, onze hightech Medik8-zonnebrandmiddelen voelen niet plakkerig en vettig aan zoals die op het strand worden gebruikt. Het is waarschijnlijker dat u zich niet eens realiseert dat uw weelderige dagcrème zonbescherming bevat.

Shop Zonbescherming Producten

Vitamine A

Als de Experts in Vitamine A (ook bekend als retinol), heeft Medik8 een breed scala aan crèmes en serums om de huid te verjongen terwijl u slaapt. Vitamine A is simpelweg het belangrijkste ingrediënt in anti-aging huidverbetering. Het heeft een schat aan huidvoordelen, waaronder het versnellen van celvernieuwing en het verminderen van de talgproductie. Het is cruciaal dat vitamine A gestabiliseerd is en een vorm van gecontroleerde afgifte heeft om maximale potentie met minimale irritatie te garanderen.

Anti-aging huidverbetering hoeft niet ingewikkeld te zijn - sterker nog, dat zou het ook niet moeten zijn. Door onze eenvoudige CSA-filosofie te volgen, kunt u de teint en textuur van uw huid verbeteren; waardoor het er gezond en jeugdig uitziet.

Shop Vitamine A Producten

Medik8 CSA Kits

Met liefde samengesteld door ons en voor u verpakt in hun eigen mooie presentatiedoos, Kies een van onze kant-en-klare CSA-kits die alles bevat wat je nodig hebt, met ingebouwde korting, om Beautiful Skin for Life te bereiken. We hebben zorgvuldig gekozen voor zowel compatibele als populaire formules met verschillende sterkteniveaus en formaten uit onze vitamine C-, zonnebrandcrème- en vitamine A-lijnen om ervoor te zorgen dat u geniet van de allerbeste huidverbeteringservaring thuis, ongeacht uw niveau van expertise of gevoeligheid.

CSA Kits

Meer over Medik8

Beautiful Skin for Life

We zijn experts in anti-ageing professional huidverbetering.

Unieke Technologieën

Bij Medik8 zijn we er trots op pioniers te zijn op het gebied van geavanceerde technologieën op het gebied van huidverbetering...

De Oprichter

Elliot Isaacs studeerde fysiologie aan de Universiteit van Leeds naast farmacologie en...

Oorspronkelijk Onderzoek

Medik8 is een cosmeceutisch huidverbeteringsmerk. Daarom gebruiken we alleen de beste actieve...