De mensen achter Medik8

Met een toewijding om u prachtige huidverbetering te bieden die de resultaten geeft waar u alleen maar van gedroomd heeft, hebben we een team van getalenteerde mensen met een schat aan ervaring samengebracht die alles wat we doen vertellen. Zullen we ze ontmoeten?

Research & Development

Innovatie gaat hand in hand met onderzoek en ontwikkeling bij Medik8. We dagen de norm uit in elk product dat we maken om ervoor te zorgen dat onze klanten uitstekende resultaten krijgen. Ons team van interne formuleringswetenschappers zet zich in om grenzen te verleggen en formules te ontwikkelen waaraan voorheen niet werd gedacht - of waarvan werd aangenomen dat ze onmogelijk waren.

We houden altijd nieuw onderzoek en nieuwe literatuur in de gaten en springen in op mogelijkheden om producten te ontwikkelen met nieuwe en opwindende innovaties. Dit is de reden waarom veel van Medik8's producten ongelooflijke unieke technologieën hebben. Bijvoorbeeld de revolutionaire ontwikkeling van r-Retinoate®, Crystal Retinal™ en tal van gepatenteerde en gepatenteerde technologieën in vele andere oplossingen.

Maak kennis met Daniel, die scheikunde studeerde aan de Universiteit van Leeds en de onderzoeksdirecteur van Medik8 is. Hij trad bijna tien jaar geleden in dienst bij Medik8 als productsamensteller en leidt nu een afdeling vol biochemici, formuleringswetenschappers en verpakkingsinnovators. Daniel heeft de samenwerking met externe academici geleid, zoals de professor biochemie van onze lokale universiteit. Tijdens zijn carrière in persoonlijke verzorging heeft Daniel meer dan 80 unieke formuleringen ontwikkeld. Hij is een branche-expert op het gebied van zonnefilters en pigmentatie en is de uitvinder van twee patenten op het gebied van huidverheldering. Hij is ook de innovator achter Medik8's H.E.O. slimme hydratatietechnologieën.

Opleiding

Medik8 zet zich in voor training. Net als onze producten worden onze trainingsprogramma's onderzocht en ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de Medik8-ervaring wereldwijd hetzelfde is. Medik8 wordt verkocht via professionele verkooppunten, dit vereist dat iedereen die onze producten verkoopt dezelfde diepgaande kennis heeft. Dit biedt klanten overal ter wereld professionele behandelingen van dezelfde kwaliteit en de beste productaanbevelingen.

We hebben een team dat zich toelegt op het geven van deze opleiding en ondersteuning aan trainings- en verkoopteams evenals hun zakelijke partners. Het team geeft lessen, trainingsevenementen en webinars vanuit ons trainingscentrum in de buurt van Londen, VK, en reist de wereld rond om professionals te trainen in Medik8-producten en -protocollen.

Maak kennis met Laura , ons Hoofd Onderwijs. Ze werkt al meer dan 10 jaar in de premium schoonheids- en esthetiekindustrie. Tijdens haar ervaring in de branche heeft ze met veel geavanceerde huidverzorgingsmerken gewerkt; het succesvol behandelen van klanten, het ontwikkelen van trainingsprogramma's en onderwijsstrategieën over de hele wereld. Ze wil professionals in staat stellen en inspireren om hun maximale potentieel te bereiken door haar kennis en ervaringen over te dragen.

Operaties & Productie

Elke ingewikkelde innovatie die in onze laboratoria wordt gemaakt, moet op relatief grote schaal worden geproduceerd. De uitdaging is om elke batch iedere keer hetzelfde te maken als de 'perfecte batch'. Daarom zijn we begonnen met ISO-certificering. Met behulp van samenwerkingstechnieken verbeteren we voortdurend onze processen en verfijnen we elke stap. Het resultaat is dat elk product van de hoogste kwaliteit is; liefdevol gemengd door mensen die gepassioneerd zijn over het maken van laboratoriumverse en stabiele producten.

Maak kennis met Vinny, onze Master Blender. Hij werkt al met het bedrijf sinds het nog maar een paar mensen sterk was en is overgestapt van het handmatig mengen van producten naar het beheren van machines die 7 ton product in een uur mengen.

Net als onze productontwikkeling worden alle Medik8-serums vervaardigd in onze eigen faciliteiten in het VK. We nemen best practices uit de medische en farmaceutische industrie en passen deze toe op de productieprocessen van Medik8. We beheren ook onze eigen logistiek om een ​​hoog kwaliteitsniveau te garanderen van begin tot eind wanneer een bestelling wordt geplaatst. Als Brits bedrijf in een tijd van verandering zijn we er trots op te voldoen aan de Europese productienormen, zodat u kunt vertrouwen op de consistente kwaliteit die u in elk product zult ontvangen. We hebben hard gewerkt om ISO-gecertificeerd te zijn voor zowel de productienormen voor cosmetica als de normen voor kwaliteitsbeheer, die we dag in dag uit proberen te handhaven in alles wat we doen.

We noemen dit end-to-end intern systeem "Think. Lab. Make. Tell."

Klantenservice

We willen dat elke Medik8-klant met een geweldige ervaring weggaat. Het ontvangen van superieure serviceniveaus is de kern van ons DNA en we staan erop dat elke Medik8-klant zich speciaal voelt en persoonlijk wordt verzorgd.

Meer over ons

Beautiful Skin for Life

We zijn experts in anti-ageing professional skincare.

Unieke Technologieën

Bij Medik8 zijn we er trots op pioniers te zijn op het gebied van geavanceerde technologieën in huidverbetering...

De Oprichter

Elliot Isaacs studeerde fysiologie aan de Universiteit van Leeds naast farmacologie en...

Oorspronkelijk Onderzoek

Medik8 is een cosmeceutisch huidverbeteringsmerk. Daarom gebruiken we alleen de beste actieve...