Beautiful Skin for Life

Dit is onze ultieme missie. Om mensen te helpen een gezonde, mooie huid te behouden.Hoe bereiken we Beautiful Skin for Life? Het is eenvoudig, volg gewoon onze unieke CSA Filosofie.

Skincare you love, trust & believe in

Onze belofte is om prachtige producten te maken die u graag zult gebruiken, waarop u kunt vertrouwen en die u met trots zult aanbevelen. Meer dan een hashtag, #MyMedik8 draait om persoonlijke en gedeelde ervaringen. Hoe ontspan je met Medik8 na een lange dag? Heb je aanbevelingen of tips die je wilt delen? Vertel het ons via #MyMedik8 op sociale media en je kunt op onze pagina's verschijnen. Of kijk eens wat andere Medik8-fans aanbevelen? We horen graag van u.

Bekijk ons assortiment

Je bevrijden van de keuze tussen resultaat of ervaring

We moeten maar al te vaak de keuze maken tussen echte resultaten en de producten die we graag gebruiken. Maar waarom zouden we moeten kiezen? Medik8 transformeert de verwachtingen met geavanceerde wetenschap die ervoor zorgt dat onze resultaatgerichte producten kunnen genieten van dezelfde aantrekkingskracht in de badkamer, fijne texturen en elegante geuren - en dat alles zonder afbreuk te doen aan de prestaties.

3 ton plastic bespaard

Wij zijn een anti-ageing merk dat denkt als een natuurlijk merk. We hebben altijd geloofd in 'groene chemie', maar met een groeiend begrip van de ernst van de vervuilingscrisis, is het nu tijd om dit naar nieuwe hoogten te stuwen. In 2018 hebben we honderdduizenden plastic onderdelen vervangen door gerecycled papier, en elk stuk op papier gebaseerde verpakking is gerecycled of FSC-gecertificeerd. En dit is nog maar het begin. Lees meer over wat we doen om onze impact op het milieu te verminderen op onze Eco Values-pagina.

Medik8 Eco Waarden

Zo eenvoudig als CSA

Onze missie is om anti-ageing huidverbetering te demystificeren. Bij Medik8 geloven we dat het geheim van een gezonde en mooie huid voor het leven net zo eenvoudig is als vitamine C plus zonnebrandcrème overdag en vitamine A 's nachts. Het is klinisch bewezen dat deze ongecompliceerde strategie resultaten oplevert die u zowel kunt zien als voelen. Daarom zijn we toegewijd aan het verfijnen van deze eenvoudige filosofie - het ontwikkelen van steeds geavanceerdere CSA-formules. We helpen u om uw huid te verzorgen na eenvoudig, deskundig advies.

Lees meer