Crystal Retinal™: de Wetenschap van Skincare

Als het gaat om anti-aging, is er geen ingrediënt op aarde dat vitamine A kan overtroeven in werkzaamheid. Dat gezegd hebbende, niet alle vitamine A is hetzelfde gemaakt.

test

INTRODUCTIE VAN CRYSTAL RETINAL

Deze krachtige anti-ageing serum-crème is gevormd met retinaldehyde, een geavanceerd vitamine A-molecuul dat de stap is voor retinoïnezuur in het vitamine A-omzettingsproces. Omdat dit geavanceerde molecuul slechts één keer hoeft te worden omgezet in retinoïnezuur, kan het de textuur gladder maken en fijne lijntjes en rimpels aanpakken, vergelijkbaar met vitamine A van klinische kwaliteit, tot wel 11 keer sneller dan klassieke vormen van retinol. Sterker nog, het blijft even vriendelijk voor de huid als traditionele retinol dankzij het kristalvormige inkapselingssysteem van Medik8.

NEXT-GENERATION KRACHT

De kristalinkapseling van Medik8 werkt zowel als een time-release-mechanisme als als een stabiliteitsverbeteraar. Retinaldehyde is ingekapseld in een kristalvormig moleculair voertuig dat bij contact wordt afgebroken door de natuurlijke enzymen van de huid. Deze unieke actie regelt de afgifte van de actieve stof om ervoor te zorgen dat de formule stabiel blijft. De opname wordt geoptimaliseerd en de zeer krachtige formule wordt gelijkmatig en consistent verdeeld over de nacht.

OPTIMALE HYDRATATIE

Met meervoudig hyaluronzuur en vitamine E hydrateert Crystal Retinal™ de huid op elk niveau terwijl het de huidbarrière versterkt om het vocht vast te houden.

VERHELDERENDE WERKING

In tegenstelling tot veel andere vormen van vitamine A, beschikt retinaldehyde zelfs over directe, krachtige antibacteriële eigenschappen, waardoor dit het perfecte anti-ageing product is voor een onzuivere huid. Bij langdurig gebruik vermindert het de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor puistjes om een gezonde, evenwichtige huid te bevorderen.

Crystal Retinal kan uw anti-ageing routine naar een hoger niveau tillen.

DE RESULTATEN SPREKEN VOOR ZICH

test