De Vitamine A voor iedereen

Medik8 Retinal

Retinaldehyde (afgekort retinal) is een compleet andere vitamine A-molecuul dan retinol. Laat u niet misleiden door te denken dat het gewoon een spelfout is van retinol! Die ene klinkerverandering is klein, maar het verschil tussen retinol en retinal is behoorlijk groot.

Retinaldehyde is een relatief nieuw vitamine A-ingrediënt, maar er zijn nog steeds belangrijke gepubliceerde onderzoeken die de werkzaamheid ervan bewijzen: het is met name bewezen dat het 11 keer sneller werkt dan traditionele retinol. Lees: sneller resultaat. Het is echter notoir moeilijk te stabiliseren. Daarom vind je het niet bij veel andere merken. Maar Medik8 heeft het voor elkaar gekregen door een delicaat kristalvormig inkapselingssysteem dat bij contact met de huid afbreekt om het na verloop van tijd langzaam te voeden. Dit is verbazingwekkend, aangezien retinaldehyde het dichtst in de buurt komt van retinoïnezuur - de biologisch actieve vorm op de huid.

Het slimme inkapselingssysteem vermijdt alle goed gedocumenteerde vitamine A-bijwerkingen die kunnen optreden bij sterkere formuleringen - schilfering, roodheid enz. Het geeft het product ook zijn naam. Klanten die deze vitamine A proberen, lijken er universeel dol op te zijn; evenals tal van influencers wereldwijd. Niet voor niets een van onze bestsellers.

Verkrijgbaar in 5 sterktes, we noemen het de 'Iedereen Vitamine A', want het is precies dat. Als je op zoek bent naar vitamine A, dan is Crystal Retinal iets voor jou. We raden aan om te beginnen bij sterkte 3 en naar boven te werken als je resultaten wilt verbeteren. (We raden sterkte 1 alleen aan voor mensen met een erg gevoelige huid). Bekijk hier hoe u Crystal Retinal in uw regime kunt inbouwen.

Crystal Retinal 20 (onze hoogste sterkte) is alleen verkrijgbaar na overleg met salons.

Crystal Retinal

Herontdek een jeugdige huid met echte vitamine A-innovatie. Geformuleerd met gestabiliseerd retinal, een krachtig derivaat van vitamine A met anti-ageing resultaten van de 'next generation'.

Gemaakt voor - Klanten die tekenen van vroegtijdige huidveroudering willen voorkomen, tekenen van huidveroudering moeten corrigeren of een huidtype hebben dat vatbaar is voor onzuiverheden.

Combineer met C-Tetra of C-Tetra Luxe.

Onze hoogste sterkte - Crystal Retinal heeft nieuwe hoogten bereikt met onze hoogste sterkte tot nu toe, Crystal Retinal 20. Alleen verkrijgbaar na overleg met salons.

Hoe u uw resultaten kunt verbeteren

Wilt u weten hoe u sterker kunt worden? Onze Crystal Retinal-ladder hieronder zal het je laten zien.