Mini Cart

12 weeks to wow image

12 Weeks to WOW


Stel je voor hoe je huid er over 12 weken uit zou kunnen zien en aanvoelen. Met de best beschikbare actieve huidverbeteringsingrediënten thuis, in combinatie met een op maat gemaakte combinatie van reguliere Medik8 peelingbehandelingen, resulteert dit in uw beste huid ooit. Wij laten u zien hoe.

WAAR GAAT HET ALLEMAAL OM?


Kortom: persoonlijke training voor uw huid. Op dezelfde manier dat u regelmatig een personal trainer bezoekt voor fitness, hebben we duizenden door Medik8 opgeleide huidtherapeuten om u te helpen Beautiful Skin for Life te bereiken door een op maat gemaakt huidverbeteringsroutine te maken speciaal voor u. Het combineren van 6 professionele Medik8-peelings op maat voor uw huiddoelstellingen, plus een dagelijkse huidverbeteringsroutine, geeft u een WOW-resultaat in slechts 12 weken*!

Laat het over aan ons


Bezoek geregeld uw eigen Medik8 huidspecialist die een volledig thuis- en salon-routine zal adviseren. Het resultaat? Genieten van een opmerkelijke huidverbetering/-vernieuwing na 12 weken*; jouw ‘WOW’ moment én de mogelijkheid om die resultaten te behouden voor het leven. Lees hieronder wat u kunt verwachten.

*Duur kan variëren op basis van huidtype en -conditie.

ONTDEK MEER

Step by step peel

TIJDLIJN

Een stapsgewijze uitleg van het proces.

LEES MEER
Find your medik8 clinic

SALONS

Zoek een salon en begin de reis.

NEEM CONTACT OP
Shop CSA products from medik8

CSA

Complete thuiszorgroutine met CSA-producten.

SHOP NU

VOOR EN NA


Zichtbare resultaten van onze bewezen producten plus professionele technieken geven uw huid een heel nieuw leven. Benieuwd naar de resultaten? Voel je vrij om je voor- en na-foto's te delen op ons @medik8_nederland Instagram account, waarin je je salon tagt en #Medik8WOW kunt gebruiken.


Before peel treatment

after peel treatment

VRAGEN OVER PEELINGS

12 weeks to wow
WAAROM PEELINGS?
Chemische peelings worden snel de nummer 1 klinische huidbehandeling wereldwijd. Tegen een fractie van de prijs van laseren, kunnen ze het uiterlijk van rimpels, pigmentvlekken en acne aanzienlijk verminderen met minder ongemak en downtime. Slechts 45 minuten per bezoek in de stoel van de specialist kan de huid zichtbaar verjongen voor een zachtere, gladdere, jeugdig ogende huidteint. Medik8 adviseert het ondergaan van een peelingkuur om het verschil voor de langere termijn te zien en te voelen. We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn waar te beginnen. Dat is waarom we ons '12 Weeks to WOW' programma hebben uitgevonden.
what is chemical peel
WAT IS EEN CHEMISCHE PEELING?
Medik8 chemische peelings zijn exfoliërende zuren van professionele kwaliteit die met een klein borsteltje op de huid worden aangebracht om het huidoppervlak en de huidtextuur te herstellen en te verbeteren. Ontdek hier ons uitgebreide assortiment professionele chemische peelings. Er zijn peelingen voor iedere huidtype en ieder huidprobleem.
post tratment
ZIJN PEELINGS GESCHIKT VOOR IEDEREEN?

Chemische peelings zijn geschikt voor bijna iedereen. Bij Medik8 hebben we een gevarieerd assortiment van onze gevoelige PHA-peeling die geschikt is voor zeer gevoelige huiden tot onze mono-peels die zeer sterke enkele zuren gebruiken die zelfs gelaagd kunnen worden om hardnekkige problemen aan te pakken, zoals pigmentatie. Bepaalde huidaandoeningen/cliënten hebben mogelijk meer ondersteuning nodig om ervoor te zorgen dat de huid is genormaliseerd voor de start van een kuur, bijvoorbeeld degenen met een beschadigde huidbarrière. Helaas raden we ook geen peelings aan voor zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven. Er zijn echter ook veel andere professionele gezichts- en lichaamsbehandelingen die we aanbieden, met de ongelooflijke resultaten die u van Medik8 mag verwachten, plus prachtig verwennende texturen en heerlijke geuren om een gedenkwaardige ervaring te garanderen. Lees hier meer over onze professionele behandelingen.

post treatment
WAT IS DE DOWNTIME?

Het aanbrengen van zuren op de huid kan per definitie roodheid, schilfering van de huid en milde peeling veroorzaken; maar elke huid is anders. We raden aan om de eerste 12 uur na de peeling geen make-up te dragen om ervoor te zorgen dat de huid bacterievrij blijft. U wordt een uitgebreide nazorgroutine aanbevolen om thuis mee door te gaan om ervoor te zorgen dat uw huid correct herstelt en verjongt. Als algemene regel geldt dat u vanaf maximaal de derde dag na peeling nog maximaal 5 dagen zult schilferen. Vermijd directe blootstelling aan de zon tijdens deze hersteldagen en draag altijd een breed spectrum zonnebrandcrème met een SPF van minimaal 30. We raden aan om onze Physical Sunscreen te gebruiken, dit is een minerale, breedspectrum zonnebrandcrème SPF 30 die grote bescherming biedt en als minerale zonbeschermer zeer zacht is voor de aangetaste huid.

skin passport
KAN IK NIET SLECHTS 1 PEELING ONDERGAAN OM MIJN HUID TE VERBETEREN?

Het is mogelijk om slechts één enkele peeling te ondergaan, maar we raden een kuur van 6 peelingen aan om echt de voordelen voor de lange termijn van de huid te zien. Het is alsof je naar de sportschool gaat; je kunt af en toe gaan, maar de echte resultaten komen wanneer je je vastlegt aan een voortdurend programma. We maken het starten van uw peelreis heel eenvoudig met ons Medik8 12 Weeks to WOW-programma.

Ons netwerk van getrainde specialisten zal gedurende een periode van 12 weken* met u samenwerken om uw huid zichtbaar te transformeren door middel van een op maat gemaakt programma van behandelingen in de salon en thuiszorg.

Volg uw reis met uw eigen 12 Weeks to WOW Huidpaspoort. Met dit handige paspoort kunnen u en uw specialist uw voortgang bekijken, feedback geven en uw behandelingsprogramma op ieder moment wijzigen. Door personalisatie en tweerichtingsgesprekken te voeren, krijgt u de beste resultaten. Dit betekent dat je vooruitgaat en nog belangrijker, het geeft je het gevoel dat je de controle hebt.

*Duur kan variëren op basis van huidtype en -conditie.

facial analysis
WELKE RESULTATEN KAN IK VERWACHTEN?

24 uur na de peeling zal uw huid waarschijnlijk een beetje strak aanvoelen en er enigszins rood uitzien. Binnen 3 dagen begint uw huid te schilferen, maar binnen een week begint u een duidelijkere, meer egale huidteint te zien. Tijdens de kuur van 6 peelingen zullen de resultaten nog zichtbaarder zijn. We raden aan om foto's te maken van uw voortgang. Veel van onze salons hebben huidapparatuur die de verbetering van uw huid uitgebreid kan volgen met betrekking tot parameters zoals rimpeldiepte, helderheid, watergehalte enz .; afhankelijk van het huidprobleem dat u behandelt. Zoek op Instagram naar #Medik8WOW voor de nieuwste 12 Weeks to WOW-resultaten van over de hele wereld.


HOE VIND IK EEN HUIDPROFESSIONAL BIJ MIJ IN DE BUURT?

Vul ons contactformulier in om een professionele salon te vinden die werkt met 12 Weeks to WOW in uw regio.


KUNNEN PEELINGS NAAST ANDERE BEHANDELINGEN, ZOALS BOTOX OF LASER WORDEN GEDAAN?

Absoluut kan dat. Uw specialist kan u advies geven over welke aanvullende behandelingen geschikt zijn voor u.


WAT ZIJN DE KOSTEN?

De prijzen voor een 12 Weeks to WOW-programma, inclusief thuisproducten zijn afhankelijk van het voor u op maat gemaakte programma.