Mini Cart

De oprichter


Elliot Isaacs studeerde fysiologie aan de Universiteit van Leeds naast farmacologie en biochemie. Nadat hij de wereld had rondgereisd, werd Elliot geïnspireerd om het wereldberoemde cosmeceutische merk Medik8 te creëren. Hij bouwde het op vanuit een klein laboratorium achter in de apotheek van zijn vader.

Medik8 is ontstaan uit een passie om te streven naar een betere huidgezondheid en -resultaten. Elliot trad in de huidverbeteringsindustrie in een tijd waarin natuurlijke huidverzorgingsmerken de traditionele huidverzorgingsmarkt begonnen uit te dagen. Een product van zijn tijd, een wetenschapper die 5 jaar lang wereldwijd rondgereisd heeft, deelde hij ook de waarden van fair trade, duurzaamheid en natuurlijke ingrediënten. Maar zijn idee, dat toentertijd uniek was, was om deze ethische achtergrond te combineren met zijn ervaring in biochemie om resultaatgerichte producten met bewezen wetenschap te creëren. Zijn missie is om anti-aging huidverbetering te demystificeren met zijn filosofie van 'vitamine C plus zonnebrandcrème overdag en vitamine A' s nachts '. Er is volgens hem geen reden om te kiezen tussen resultaten en ervaring. 

Medik8 streeft ernaar om eenvoudige routines te creëren die resulteren in een gezonde, 'Beautiful Skin for Life'. Door progressieve sterkten aan te bieden binnen de belangrijkste ingrediëntgebieden van vitamine C en vitamine A, betekent dat klanten in de loop van de tijd op hun resultaten kunnen blijven bouwen. Hopelijk voor het leven.  

Hij is al heel lang lid van de Society of Cosmetic Scientists en is vernoemd naar meerdere patenten vanwege zijn bijdrage aan het werken aan retinoïden, groeifactoren, glansmiddelen en nieuwe antioxidanten. Elliot heeft meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van professionele huidverbeteringsproducten. Tegenwoordig is hij nog steeds erg betrokken bij productontwikkeling, met name het CSA-platform, en zijn sterke waarden lopen nog steeds door alles wat Medik8 doet, hetgeen heeft geresulteerd in een wereldwijd bekend huidverbeteringsmerk dat de norm uitdaagt.