12 Weeks to WOW

Stel je voor hoe je huid er over 12 weken uitziet en aanvoelt. Door thuis de best beschikbare huidverbeteringsproducten te gebruiken in combinatie met een op maat gemaakte combinatie van reguliere Medik8-peelingbehandelingen, kunt u uw beste huid ooit bereiken. We laten u graag zien hoe.

Wat betekent het?

In het kort: Persoonlijke training voor je huid. Op dezelfde manier kunt u regelmatig een Personal Trainer (lucky you) bezoeken voor fitness of zelfs een kapper of schoonheidsspecialiste. We hebben Medik8 getrainde huidtherapeuten die jou helpen een Beautiful Skin for Life te bereiken door een op maat gemaakt peelprogramma alleen voor jou. Door 6 professionele Medik8-peelings in de salon te combineren die zijn afgestemd op uw huiddoelen, plus een dagelijkse huidverzorgingsroutine voor thuis, bereidt u zich voor op een WoW-resultaat in slechts 12 weken*!

Laat het maar over aan ons

We nemen het giswerk weg. Ontmoet geregeld uw eigen Medik8-therapeut die een volledig thuis- en salon-regime zal voorschrijven. Plus hints, tips en motivatie. Het resultaat? Geniet van een opmerkelijke huidtransformatie na 12 weken*; jouw ‘WOW’-moment. En de mogelijkheid om die resultaten levenslang vast te houden. Lees hieronder over de specifieke reis en wat je kunt verwachten.

*Duur kan variëren op basis van huidtype en -conditie.

Voor en Na

Zichtbare resultaten van onze bewezen producten plus professionele technieken geven uw huid een geheel nieuw leven. Benieuwd naar de resultaten? Voel je vrij om je voor en na te delen op ons Medik8_Nederland Instagram-account door in je salon te taggen en #Medik8WOW te gebruiken.

 

Vragen over peelings

Waarom 12 Weeks to Wow?

Chemische peelings zijn hard op weg om wereldwijd de nummer één klinische huidbehandeling te worden. Voor een fractie van de prijs van laser kunnen ze rimpels, pigmentvlekken en acne aanzienlijk verminderen met minder ongemak en downtime. Slechts 45 minuten per bezoek in de stoel van de therapeut kan de huid zichtbaar verjongen en een zachtere, gladdere en jeugdiger ogende teint geven. Bij Medik8 raden we een peelingkuur aan om op de lange termijn echt het verschil te zien en te voelen, maar soms kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Daarom hebben we ons 12 Weeks to WOW-programma bedacht.

Wat is een chemische peeling?

Chemische peelings van Medik8 zijn professionele exfoliërende zuren die met een kleine borstel op de huid worden aangebracht om te helpen de huid weer te vernieuwen. Ontdek hier ons uitgebreide assortiment Professionele Chemische Peels. Er is een peeling voor alle huidtypes en huidproblemen.

Zijn peels voor iedereen geschikt?

Chemische peelings zijn geschikt voor bijna iedereen en bij Medik8 hebben we een gevarieerd assortiment van onze Sensitive PHA Peel, die geschikt is voor zeer gevoelige huiden, tot onze mono-peelings, die gebruik maken van zeer sterke enkelvoudige zuren die zelfs in laagjes kunnen worden aangebracht om hardnekkige huidproblemen aan te pakken, zoals pigmentatie. Bepaalde huidaandoeningen/cliënten hebben mogelijk meer ondersteuning nodig om ervoor te zorgen dat de huid genormaliseerd is vóór een reeks peelings, bijvoorbeeld die met een beschadigde huidbarrière. Helaas raden we peelings ook niet aan voor zwangere of zogende moeders. Er zijn echter ook tal van andere professionele gezichts- en lichaamsbehandelingen die we aanbieden - met de ongelooflijke resultaten die u van Medik8 gewend bent, plus prachtige verwentexturen en goddelijke geuren om een zeer gedenkwaardige ervaring te garanderen.

Wat is de downtime?

Het aanbrengen van zuren op de huid kan per definitie roodheid, huidschilfering en lichte vervelling veroorzaken; maar elke huid is anders. We raden aan om de eerste 12 uur na de peeling geen make-up te dragen om ervoor te zorgen dat de huid bacterievrij blijft. U krijgt een uitgebreide nazorgroutine aanbevolen om thuis mee door te gaan om ervoor te zorgen dat uw huid op de juiste manier herstelt en verjongt. Verwacht in het algemeen schilfering rond de 3e dag na het peelen gedurende maximaal 5 dagen. Vermijd directe blootstelling aan de zon tijdens deze hersteldagen en draag altijd een breedspectrum zonnebrandcrème met een SPF van tenminste 30. We raden klanten aan om naar huis te gaan met onze Physical Sunscreen, een minerale, niet-nano, breedspectrum zonnebrandcrème SPF 30 die zorgt voor geweldige bescherming en als een minerale zonnebrandcrème is het zeer zacht voor de aangetaste huid. Om het simpel te houden, bieden we een Post-Treatment Kit aan als onderdeel van je peeling-nazorg, met alles wat je nodig hebt in 1 pakket inclusief Physical Sunscreen.

Kan ik niet gewoon 1 peeling gebruiken om mijn huid te verbeteren?

Het is mogelijk om slechts één peeling te ondergaan, maar we raden een kuur van 6 aan om echt de voordelen voor de huid op de lange termijn te zien. Het is een beetje alsof je naar de sportschool gaat; je kunt af en toe gaan, maar de echte resultaten komen wanneer je je vastlegt aan een doorlopend programma. Met ons Medik8 12 Weeks to WOW-programma maken we het starten van je peelingreis heel gemakkelijk. Ons netwerk van getrainde therapeuten zal gedurende een periode van 12 weken* met je samenwerken om je huid zichtbaar te transformeren door middel van een op maat gemaakt programma van behandelingen in de salon en thuisbehandelingen. Volg je reis met je eigen 12 Weeks to WOW Huid Paspoort. Met dit handige paspoort kunnen u en uw specialist uw voortgang bekijken, feedback geven en in realtime wijzigingen aanbrengen in uw behandelprogramma. Door personalisatie en tweerichtingsgesprekken te voeren, kunt u de beste resultaten behalen. Dit betekent dat je vooruitgang blijft boeken en wat nog belangrijker is, het geeft je controle. *Duur kan variëren op basis van huidtype en huidconditie.

Welke resultaten kan ik verwachten?

24 uur na de peeling zal uw huid waarschijnlijk een beetje trekkerig aanvoelen en wat rood kleuren. Binnen 3 dagen begint uw huid te schilferen, maar binnen een week ziet u een helderdere, meer egale huidteint. Gedurende een kuur van 6 peelings zullen de resultaten nog zichtbaarder zijn. We raden aan om foto's van uw vorderingen te maken op uw eigen telefoon of veel van onze salons hebben apparatuur voor het maken van foto's die de verbetering van uw huid uitgebreid volgt aan de hand van parameters als rimpeldiepte, helderheid, watergehalte enz.; afhankelijk van het huidprobleem dat u behandelt. Zoek op Instagram naar #Medik8WOW voor de allerlaatste 12 Weeks to WOW-resultaten van over de hele wereld.

Hoe vind ik een therapeut bij mij in de buurt?

Kijk bij Verkooppunten om een professionele salon te vinden die peelings en 12 Weeks to WOW aanbiedt.

Kunnen peelings naast andere behandelingen zoals Botox of Laser worden gebruikt?

Absoluut. Bezoek uw plaatselijke specialist om advies te krijgen over welke aanvullende behandelingen voor u geschikt zijn.

Hoeveel kost het?

Prijzen voor een 12 Weeks to WOW-programma inclusief thuiszorg hangen echt af van het op maat gemaakte programma dat voor u is ontworpen samen met uw Medik8-therapeut.