Medik8 Skin Hacks

Wat we graag doen, is kijken hoe we onze producten naast andere merken kunnen gebruiken, dus dachten we, waarom zouden we niet enkele van onze tips, trucs en hacks met je delen? Lees hieronder meer...

HYDR8 B5 INTENSE + LIQUID FOUNDATION = SERUM FOUNDATION

Door een paar druppels van onze Hydr8 B5 Intense aan je foundation toe te voegen, creëer je een instant hybride product - een serumfoundation. Het belangrijkste voordeel hiervan is langdurige hydratatie. Door ons serum aan je foundation toe te voegen, zorgt het voor een gelijkmatige dekking en een natuurlijke, stralende finish zonder in lijntjes te blijven hangen. Hydraterende foundations zijn gelijkmatiger aan te brengen en geven een frisse finish. Een paar druppels van ons serum toevoegen aan je foundation voor het mengen en aanbrengen, doet wonderen. Aanbevolen voor de gevoelige, onrustige huid en ook voor de rijpere huid die minder natuurlijke oliën produceert.

SHOP HIER

MUTINY + LIPSTICK = GLOSSY LIPS

Iedereen bij Medik8 heeft een tube Mutiny op zijn bureau, in zijn tas en in zijn auto. We kunnen gerust zeggen dat we er allemaal dol op zijn. We brengen het altijd aan voordat we onze favoriete lippenstift opdoen, maar nu hebben we er allemaal wat bovenop gedaan. De twee belangrijkste voordelen zijn dat de gelachtige textuur op de lippenstift smelt om een droge, gebarsten look te voorkomen, maar het geeft onze lippen ook een mooie glanzende glans. Hierdoor zien de lippen er gezonder en voller uit en het is een leuke manier om je dagelijkse look te veranderen. Bovendien is Mutiny niet zo plakkerig als traditionele lipglosses, dus het ziet er niet vettig uit en komt niet overal terecht.

SHOP HIER

LIQUID PEPTIDES + HAND CREAM = ANTI-AGEING HAND CREAM

Onze Liquid Peptides helpen uitdrukkingsrimpels te bestrijden door spiercontracties te minimaliseren en tegelijkertijd de collageensynthese te stimuleren om de huidteint zichtbaar voller te maken wanneer ze op uw gezicht worden aangebracht. Onze favoriete truc is om een paar druppels aan onze handcrème toe te voegen om het anti-ageing eigenschappen te geven die het anders misschien niet had. Eenmaal toegevoegd, masseert u de crème totdat deze volledig is opgenomen voor een gerevitaliseerde en verjongde huid! Als alternatief kunt u de producten ook in laagjes aanbrengen door eerst Liquid Peptides te gebruiken en daarna uw handcrème aan te brengen.

SHOP HIER