CSA Kits

Kits voor jou, kits om cadeau te doen en alles daartussen in. Vind onze nieuwste selectie prachtige cadeausets om het ontdekken van Medik8 en onze CSA-filosofie nog gemakkelijker te maken.

SHOP HIER

CSA Kits

Met liefde samengesteld door ons en voor je verpakt in hun eigen mooie presentatiedoos, kies een van onze kant-en-klare CSA-kits met alles wat je nodig hebt, met een ingebouwde korting, om Beautiful Skin for Life te bereiken.

We hebben zorgvuldig gekozen voor zowel compatibele als populaire formules in verschillende sterkteniveaus en formaten uit onze vitamine C-, zonnebrandcrème- en vitamine A-lijnen om ervoor te zorgen dat u geniet van de allerbeste huidverzorgingservaring thuis, ongeacht uw niveau van expertise of gevoeligheid.

The CSA Kit Retinal Edition

De perfecte opstap voor diegenen die hun anti-ageing resultaten willen verbeteren met de 'next generation' vitamine A-technologie.

SHOP HIER

The CSA Eye Kit

De CSA Eye Kit is speciaal ontworpen voor het gevoelige gebied rond de ogen en heeft alles wat je nodig hebt voor frisse, stralende ogen.

SHOP HIER

The Essential CSA Kit

Met slechts 2 crème-producten plus een reiniger is dit de gemakkelijkste manier om aan de slag te gaan met onze CSA-strategie.

SHOP HIER

The CSA Kit Bakuchiol Edition

Het perfecte CSA-alternatief voor wie geen retinol kan gebruiken.


SHOP HIER

The CSA Kit Retinol Edition

De beste manier om aan onze anti-ageing strategie te beginnen. Vitamine C en zonnebrandcrème overdag, vitamine A 's nachts.

SHOP HIER

Medik8 For Men

Oproep aan alle mannelijke Medik8 fans! Wil je een stukje Medik8 speciaal voor jou? Bekijk ons assortiment Medik8 for Men-kits, zodat je ook alle CSA-technologie kunt krijgen die je verdient.

The CSA Kit Retinol Edition For Men

De beste manier om aan onze anti-ageing strategie te beginnen (vitamine C en zonnebrandcrème overdag, vitamine A 's nachts) voor zichtbare resultaten.

SHOP HIER

The CSA Kit Retinal Edition For Men

De perfecte opstap voor diegenen die hun anti-ageing resultaten willen verbeteren met de 'next generation' vitamine A-technologie.

SHOP HIER

The Essential CSA Kit For Men

Met slechts 2 crèmeproducten plus een reiniger is dit de gemakkelijkste manier om aan de slag te gaan met onze CSA-strategie.

SHOP HIER