De Ultieme Vitamine A

MEDIK8 RETINYL-RETINOAAT

Ons baanbrekende molecuul en de crème de la crème van vitamine A, wetenschap en ervaring. De fusie van retinol met biologisch actief retinoïnezuur betekent superieure vitamine A-resultaten, maar is volledig geschikt voor de gevoelige huid en kan zowel overdag als 's nachts worden gebruikt. Verwacht resultaten die onvergelijkbaar zijn met vormen van vitamine A die uitsluitend 's nachts worden gebruikt.

Exclusief bij Medik8, je kunt de ingekapselde vorm van dit ingrediënt nergens anders krijgen en het is alleen beschikbaar in ons r-Retinoate-assortiment. Perfect als je een hekel hebt aan huidverzorging en gewoon het allerbeste wilt in enkele, alles-in-één complete producten naast een luxe, mooie ervaring.

R-RETINOATE DAY & NIGHT

Bewezen verbluffende resultaten vanaf slechts 4 weken; verbeteringen worden opmerkelijker bij langdurig gebruik. 8x krachtiger dan retinol en fotostabiel; kan zowel overdag als 's nachts worden gebruikt, zelfs op de gevoelige huid.

Gemaakt voor klanten die op zoek zijn naar de ultieme vitamine A-technologie, een gevoelig huidtype hebben of nieuw zijn met vitamine A.

Combineer 's ochtends met elk vitamine C-product.

LEES MEER

R-RETINOATE EYE SERUM

Dit vederlichte maar voedende oogserum is even krachtig als zacht en dringt moeiteloos door in de oogcontouren om tekenen van veroudering zichtbaar te vervagen.

Gemaakt voor klanten die zich zorgen maken over veroudering van de huid rond de ogen, al r-Retinoate Day & Night gebruiken of de meest geavanceerde technologieën en huidverzorgingsproducten wensen.

Onze exclusieve formule betekent dat dit product een alles-in-één product is.

LEES MEER

R-RETINOATE INTENSE

Een revolutionaire mix van retinyl-retinoaat en kristalgestabiliseerd retinaldehyde wordt gesuspendeerd in een poel van zijdeachtig kasjmier voor een ongekende leeftijd-tartende ervaring.

Gemaakt voor klanten die op zoek zijn naar ons meest geavanceerde vitamine A-product of naar een alles-in-één nachtcrème met onze meest geavanceerde huidverzorgingstechnologieën.

Combineer 's ochtends met Super C Ferulic als onderdeel van je CSA-regime.

LEES MEER