De Klassieke Vitamine A

SHOP HIER

MEDIK8 RETINOL

Retinol is een gerenommeerd anti-verouderingsingrediënt en veel merken gebruiken het in hun formules. Niet alle retinol is echter gelijk gemaakt. Niet alleen komen al onze retinols in de loop van de tijd vrij, zodat de actieve stof na verloop van tijd in de huid druppelt om mogelijke irritatie te verminderen, ze zijn ook allemaal analytisch getest op stabiliteit, zodat u weet dat de eerste druppel die u gebruikt net zo krachtig is als de allerlaatste. We hebben nachtelijke formuleringen voor zowel de delicate oogcontour als het gezicht.

Wat onze beste retinols onderscheidt van andere merken, is dat ze een opvallend ingrediënt bevatten waardoor ze des te effectiever zijn. Daarom noemen we ze: ‘Intelligent Retinol’. Maar wat maakt ze zo intelligent?

HET CLIMBAZOLE VERSCHIL

Er is ontdekt dat Climbazole de activiteit van retinoïden in de huid stimuleert om de kracht van hogere percentages te geven zonder irritatie. Dus als u een Intelligent Retinol 3TR-serum kiest, krijgt u niet alleen alle gebruikelijke Medik8 vitamine A-voordelen, maar krijgt u ook een boost van activiteit door de toevoeging van climbazole. Dus waar Intelligent Retinol 3TR 0,3% actief ingrediënt belooft, krijg je eigenlijk meer, aangezien de climbazool de activiteit stimuleert zonder verder gevoeligheidspotentieel. Intelligent van naam, intelligent van aard.

Vind climbazole in de serums Intelligent Retinol 3TR, Intelligent Retinol 6TR en Intelligent Retinol 10TR (voorheen bekend als Retinol Intense). Al deze serums hebben ook een voedende squalaanbasis voor een hydraterende ervaring. We zouden altijd onze Intelligent Retinol-opties aanbevelen aan iedereen die retinol voor het eerst wil proberen. 


INTELLIGENT RETINOL

Supercharged, diep voedend vitamine A-nachtserum dat de huidteint en -textuur verfijnt om fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen terwijl u slaapt.

Gemaakt voor klanten die op zoek zijn naar retinol, maar een hydraterende squalaanbasis en climbazole retinol-booster willen.

Combineer met ons C-Tetra Luxe Serum voor de perfecte follow-up in de ochtend.


NIGHT RITUAL VITAMIN A

Word wakker met een vernieuwde huid. 0,2% polymeer ingekapseld retinol wordt in de huid afgeleverd in een voedende, verjongende nachtcrème.

Gemaakt voor klanten die tekenen van vroegtijdige huidveroudering willen voorkomen, nieuw zijn in de CSA-filosofie en de eenvoudigste CSA-routine willen.

Combineer met Daily Radiance Vitamin C om uw CSA-regime te voltooien.


INTELLIGENT RETINOL EYE TR

Ontworpen om de nachtelijke regeneratieve cyclus van de huid aan te vullen, helpt Intelligent Retinol Eye TR de huid te vernieuwen terwijl u slaapt, de huid te verjongen en de glans te herstellen.

Gemaakt voor klanten die zich zorgen maken over lijntjes en rimpels rond de ogen en de eerste tekenen van huidveroudering willen uitstellen.

Combineer met Advanced Night Eye om het CSA-regime voor uw ogen te voltooien.


HOE JE JE RESULTATEN EEN BOOST KUNT GEVEN

Je bent misschien een doorgewinterde gebruiker van retinol of nieuw met retinol, maar het is altijd de moeite waard om te onthouden dat je kunt schakelen tussen de sterkten die we aanbieden om hun effectiviteit te maximaliseren.

Met onze Intelligent Retinol-serums kunt u de kracht van uw vitamine A vergroten - iets heel unieks voor Medik8.' Aangezien we niet langer de mogelijkheid hebben om hogerop te gaan dan Retinol 3TR in de originele versies (6&10TR zijn niet meer leverbaar).

Onze originele TR-retinol is nog steeds beschikbaar als u op zoek bent naar een nog goedkopere retinol, maar zonder de toevoeging van climbazole.

Als retinol nieuw voor je is, raden we je aan het geleidelijk in je huidverzorgingsregime op te nemen.