Beautiful Skin for Life

Dit is onze ultieme missie. Om mensen te helpen een gezonde, mooie huid te behouden. Hoe bereiken we een mooie huid voor het leven? Het is eenvoudig, volg gewoon onze unieke CSA-filosofie.

LEES MEER

Zo eenvoudig als CSA

Onze missie is om anti-ageing huidverbetering te demystificeren. Bij Medik8 geloven we dat het geheim van een gezonde en mooie huid voor het leven net zo eenvoudig is als vitamine C plus zonnebrandcrème overdag en vitamine A 's nachts. Het is klinisch bewezen dat deze ongecompliceerde strategie resultaten oplevert die u zowel kunt zien als voelen. Daarom zijn we toegewijd aan het verfijnen van deze eenvoudige filosofie - het ontwikkelen van steeds geavanceerdere CSA-formules. Een belangrijk onderdeel is om u te helpen uw huid te verbeteren na eenvoudig, deskundig advies.


LEES MEER

Vitamine C

Breng 's ochtends vitamine C aan voor bescherming die de hele dag door werkt tegen alledaagse omgevingsfactoren die huidveroudering kunnen veroorzaken. Om nog maar te zwijgen van de ongelooflijke uitstraling die dit ingrediënt de huid geeft.

SHOP HIER

Zonbescherming

Breng dagelijks zonbescherming aan (zelfs als het bewolkt is) om je huid te beschermen tegen de schadelijke UVB-stralen (verbranden) en UVA-stralen (veroudering). We raden minimaal SPF30 aan als laatste stap voor make-up.

SHOP HIER

Vitamine A

Vitamine A wordt over het algemeen alleen 's nachts aangebracht. Het is de gouden standaard van anti-ageing. Het staat hoog aangeschreven bij zowel dermatologen als huidtherapeuten en is ongeëvenaard als het gaat om het verbeteren van tekenen van fotoveroudering.

SHOP HIER

“Begin op je 30e en wij geloven dat je er op je 50e uitziet als een 40-jarige.”

Daniel Isaacs

Medik8 Director of Research