Power Peptiden

ONTDEK JE PERFECTE PEPTIDE COMBINATIE, VOOR IEDER HUIDTYPE

SHOP HIER

Medik8 Power Peptiden

Peptiden, een van de koplopers in de geavanceerde huidverzorgingswetenschap, hebben bewezen krachtig te zijn bij het aanpakken van veel verschillende huidproblemen. Ontdek jouw perfecte peptide combinatie.

We hebben de vele krachten van peptiden benut met een geavanceerde reeks bekroonde formules die zijn ontwikkeld om meerdere huidproblemen te bestrijden, waaronder huidveroudering, doffe huid, hyperpigmentatie, anti-glycatie, huidhydratatie en meer.

SHOP HIER

De Kracht van Peptiden

Wat zijn peptiden?

Peptiden zijn korte ketens van aminozuren, met elkaar verbonden door peptidebindingen. Wanneer ze op de huid worden aangebracht, kunnen peptiden fungeren als communicatoren en een reactie in bepaalde huidcellen opwekken.

Bij Medik8 zijn onze krachtige peptiden ontworpen om de perfecte boost te geven aan uw CSA-routine. Ons volledige assortiment van innovatieve peptidecombinaties kan niet alleen uw vitamine C-, zonnebrandcrème- en vitamine A-resultaten verbeteren, maar ook helpen bij het ondersteunen van veel verschillende huidproblemen.


LEES MEER

Oxy-R Peptides™

Ongelijkmatige huidteint?

Introductie van onze gerichte oplossing voor hyperpigmentatie, nieuw in de peptidefamilie. Oxyresveratrol (Oxy-R) is een hyperpigmentatie-ingrediënt, gestabiliseerd in een door Medik8 gepatenteerd systeem, met onze hoogste dosis ooit van 1%.

Oxy-R Peptides biedt ongelooflijke verhelderende resultaten.

De zijdezachte formule is ontwikkeld om een ongelijkmatige huidteint aan te pakken, het uiterlijk van zichtbare ouderdomsvlekken te verbeteren en ontstekingsremmende hyperpigmentatie door puistjes zichtbaar te minimaliseren.

Oxy-R Peptides kan 's ochtends en 's avonds worden gebruikt om de algehele verhelderende voordelen van vitamine C, zonnebrandcrème en vitamine A-producten te versterken.


LEES MEER

Oxy-R Peptides™ Onze drievoudige aanpak voor hyperpigmentatie

Oxy-R Peptides vormt een drievoudige bedreiging voor hyperpigmentatie. Het combineert dubbele verhelderende peptiden naast het hero-ingrediënt; Oxyresveratrol.

Tetrapeptide-30

Tetrapeptide-30 helpt de overproductie van pigment te blokkeren, wat kan leiden tot zichtbare verkleuringen en een ongelijkmatige huidteint.

Acetylglycyl beta-alanine

Acetylglycyl beta-alanine werkt om te voorkomen dat gelokaliseerde pigmentgebieden op de huid verschijnen.

Oxyresveratrol

Oxyresveratrol in een concentratie van 1%, om gebieden met hyperpigmentatie en donkere vlekken aan te pakken en de huidteint te verbeteren.


Geliefd voor alle huidtypes

*Bewezen via een onafhankelijk consumentenonderzoek. Gedurende 4 weken getest bij 50 deelnemers van 35-70 jaar met huidproblemen met hyperpigmentatie.