Oxy-R Peptides™

Ontdek supercharged oxyresveratrol (Oxy-R). Voor het eerst gestabiliseerd op 1% en gecombineerd met dubbele verhelderende peptiden.

SHOP HIER

Introductie van Oxy-R Peptides™

Introductie van onze gerichte oplossing voor hyperpigmentatie, nieuw in de peptidenfamilie. Oxyresveratrol (Oxy-R) is een hyperpigmentatie-ingrediënt met de gouden standaard, gestabiliseerd in een door Medik8 gepatenteerd systeem, met onze hoogste dosis ooit van 1%.

Ongelofelijke verhelderende resultaten.

De zijdezachte formule is ontworpen om een ongelijkmatige huidteint aan te pakken, het uiterlijk van zichtbare ouderdomsvlekken te verbeteren en ontstekingsremmende hyperpigmentatie door puistjes zichtbaar te minimaliseren.

Oxy-R Peptides kan 's ochtends en 's avonds worden gebruikt om de algehele verhelderende voordelen van vitamine C, zonnebrandcrème en vitamine A-producten te verbeteren.

LEES MEER

Oxy-R Peptides™ Onze drievoudige benadering voor hyperpigmentatie

Oxy-R Peptides vormt een drievoudige bedreiging voor hyperpigmentatie. Het combineert dubbele verhelderende peptiden naast het hero-ingrediënt; Oxyresveratrol.

Tetrapeptide-30

Tetrapeptide-30 helpt de overproductie van pigment te blokkeren, wat kan leiden tot zichtbare verkleuringen en een ongelijkmatige huidteint.

Acetylglycyl beta-alanine

Acetylglycyl beta-alanine werkt om te voorkomen dat gelokaliseerde pigmentgebieden op de huid verschijnen.

Oxyresveratrol

Een verhelderend ingrediënt in een voorheen onaangeroerde concentratie van 1%, om gebieden met hyperpigmentatie en donkere vlekken aan te pakken en de huidteint te verbeteren.


SHOP HIER

Geschikt voor alle huidtypen

*Bewezen via een onafhankelijk consumentenonderzoek. Gedurende 4 weken getest bij 50 deelnemers van 35-70 jaar met huidproblemen met hyperpigmentatie.