Professional Peelings

Rewind

Een doelgerichte formulering die helpt de collageenproductie te bevorderen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Even

Een verhelderende peeling gericht op schade door de zon, hyperpigmentatie en een doffe, oneffen huid. Helpt bij het herstellen van een egale en stralende huidteint.

Clarity

Een krachtige mix van zuren die diep in de poriën zinken om de huidteint effectief te verhelderen en te reinigen. Brengt puistjes snel onder controle en vermindert het risico op toekomstige puistjes drastisch.

Universal AHA

Geschikt voor iedereen en elk huidprobleem, het verheldert, verzacht, ontlast en revitaliseert de huid zichtbaar. Ideaal voor een eerste peeling of om de resultaten van andere peelings te behouden.

Sensitive PHA

Een nieuwe toevoeging voor extreem gevoelige of roodheidgevoelige huid om de huidtextuur zichtbaar gladder te maken en een sterkere huidbarrière te bevorderen.

Eye Reveal

Een ultrazachte maar effectieve oplossing om tekenen van huidveroudering rond het gevoelige gebied van de ogen aan te pakken

Mono Peels

Medik8 biedt ook single-acid peelings voor extra zorg op maat. Uw Medik8-professional kan kiezen uit verschillende sterktes. Na een huidconsult bepalen ze welke lagen actieve stoffen je nodig hebt.

Mono Mandelic TR

30% Amandelzuur Professionele Peeling.

Mono Lactic TR

30%, 50% Melkzuur Professionele Peeling.

Mono Glycolic TR

30%, 50%, 70% Glycolzuur Professionele Peeling.