Sleep Glycolic Vragen

Kun je Sleep Glycolic gebruiken met andere directe zuren?

Gebruik nooit directe zuren in laagjes - gebruik je dagelijkse directe zuren niet op de dagen dat je Sleep Glycolic in je avondroutine wilt gebruiken. U kunt bijvoorbeeld Press & Glow gebruiken in uw AM-regime, Sleep Glycolic in de PM en Press & Glow in het volgende AM-regime.

Kan ik Sleep Glycolic naast een afspoelbare zure reiniger/behandeling gebruiken?

Sleep Glycolic kan worden gebruikt met zure reinigers of behandelingen, bijvoorbeeld Surface Radiance Cleanse.

Zou u Sleep Glycolic aanbevelen voor zwangere of zogende moeders?

Helaas kunnen wij als cosmeticamerk geen specifiek medisch advies geven met betrekking tot onze producten. We raden u ten zeerste aan om met uw huisarts of verloskundige te praten, zodat zij u een nauwkeurig advies kunnen geven. De volledige ingrediëntenlijst voor elk van onze producten is te vinden op de productpagina's van de Medik8-website. Als algemene richtlijn raden we u aan het volgende tijdens de zwangerschap te vermijden: Vitamine A-serums, waaronder Intelligent Retinol, Crystal Retinal, alle r- Retinoate en Night Ritual Vitamine ALaat op salicylzuur (BHA)-producten zitten, waaronder Blemish Control Pads, Blemish SOS, Smooth Body Exfoliating Kit. Laat ook peelings achterwege, inclusief Sleep Glycolic. Deze lijst is moet worden gebruikt in combinatie met het advies van een medische professional.

Kan ik Sleep Glycolic in de ochtend gebruiken?

We raden af om Sleep Glycolic overdag te gebruiken, omdat glycolzuur de huid gevoeliger kan maken voor schade door de zon. Gebruik in plaats daarvan 2-3 keer per week na het reinigen 's avonds. Volg met andere serums en vochtinbrengende crème. Gebruik SPF altijd de ochtend erna.

Zou je Sleep Glycolic aanbevelen voor een gevoelige huid?

Sleep Glycolic is geschikt voor normale huidtypes - inclusief verstopte huiden, vette huidtypes, huid met ongelijke textuur en huiden die gevoelig zijn voor zichtbare hyperpigmentatie. Dit is een exfoliërend zuurproduct met een hoge concentratie, en hoewel we irritatie voor gezonde huidtypes hebben geminimaliseerd, zullen mensen met inflammatoire huidaandoeningen Sleep Glycolic waarschijnlijk te krachtig vinden, vooral op een beschadigde huid. Het is niet geschikt voor zeer gevoelige huiden, waaronder ontstoken acne, rosacea en eczeem.

Kan ik Sleep Glycolic met vitamine A gebruiken?

Ja, Sleep Glycolic kan samen met vitamine A worden gebruikt - je vindt het naast Crystal Retinal in het Rimpel Herstel-avondregime. Ze kunnen betere resultaten opleveren als ze in combinatie worden gebruikt.

Kan Sleep Glycolic worden gebruikt bij het geleidelijk invoeren van een nieuwe sterkte of type vitamine A met de instructies voor geleidelijk invoeren van Medik8?

We raden het gebruik van Sleep Glycolic niet aan voor nieuwe gebruikers die vitamine A geleidelijk introduceren. Hoewel de effecten van vitamine A worden geoptimaliseerd door het gebruik van Sleep Glycolic, raden we gebruikers altijd aan om hun huid eerst te laten wennen voordat ze het proberen, om hun resultaten te versnellen. Zodra de huid eenmaal in het ritme is gekomen van het gebruik van vitamine A 's avonds (nadat de geleidelijke introductie is voltooid, of een paar weken na het gebruik van een nieuwe sterkte), is Sleep Glycolic ideaal om de zichtbare anti-ageing voordelen te versterken.

Kan ik Sleep Glycolic gebruiken in de zomermaanden?

Exfoliërende zuren, waaronder Sleep Glycolic, zijn volkomen veilig om te gebruiken in de zomer of op vakantie, zolang je maar elke dag een hoge beschermingsfactor aanbrengt. We raden ten zeerste aan om de dag na het gebruik van Sleep Glycolic een ruime hoeveelheid zonnebrandcrème zoals Physical Sunscreen of Advanced Day Total Protect aan te brengen, omdat glycolzuur erom bekend staat de huid gevoeliger te maken voor schade door de zon. Als u in direct zonlicht staat, raden we u aan om elke 2 uur opnieuw zonnebrandcrème aan te brengen.

Hoe gebruik ik Sleep Glycolic naast een peelingkuur als 12 Weeks to Wow?

We raden het gebruik van leave-on-zuren tijdens 12 Weeks to Wow niet aan, om de huidbarrière de tijd te geven om te genezen tussen frequente peelings. Sleep Glycolic is echter een geweldige optie voor gebruik tijdens de pauzes van 6-8 weken tussen de 12 Weeks to Wow-kuur, om de resultaten te behouden. Als je minder vaak peelt (bv. elke 3 maanden), dan is Sleep Glycolic ideaal om tussen de peelings door te gebruiken om het resultaat te behouden en te optimaliseren.

Hoe lang moet je wachten na een peeling om Sleep Glycolic te gebruiken?

Sleep Glycolic moet gedurende 5-7 dagen na de peeling worden vermeden.

Kan ik puistjes krijgen van Sleep Glycolic?

Wanneer u een nieuw product gaat gebruiken dat een toename van de huidcelvernieuwing kan veroorzaken, kan het zijn dat vuil dat diep in bestaande verstopte poriën zit, snel naar de oppervlakte komt en als nieuwe puistjes verschijnt. Zuiveren is een goede zaak - het laat zien dat je huidcellen sneller regenereren, eventuele verstoppingen verdrijven en uiteindelijk zal leiden tot een gladder ogende, egale huidteint op de lange termijn. Maak je geen zorgen als je net bent begonnen met het gebruik van een ingrediënt zoals vitamine A of exfoliërende zuren (glycolzuur, melkzuur, amandelzuur, salicylzuur enz.), en je hebt wat extra puistjes opgemerkt. Dit is waarschijnlijk een teken van zuivering en zou moeten verdwijnen als u het product een maand of twee gebruikt. Door het product langzaam in uw routine op te nemen, kunt u de kans op puistjes verminderen. Als u puistjes ervaart die na een paar maanden gebruik van het product in kwestie niet verdwijnen, raden we u aan het niet meer te gebruiken en iets anders te proberen.

Waarom gebruiken we Arginine voor Time Release in de chemische peelings en kristalinkapseling in Sleep Glycolic?

Chemische peelings zijn ontworpen om maximaal 10 minuten in contact te komen met de huid en daarom gebruiken we arginine dat werkt als een snelle tijdafgifte. Een deel van het zuur is al vrij om de huid onmiddellijk binnen te dringen en een ander deel is gebonden aan arginine. Deze bindingen breken zeer snel wanneer ze op de huid worden aangebracht, waardoor het grootste deel van het zuur vrijkomt binnen de contacttijd van 10 minuten. Kristalinkapseling wordt 's nachts afgebroken door huidenzymen. Vandaar dat deze techniek niet optimaal zou werken in de 10 minuten durende peelings, maar ideaal is voor een nachtelijke behandeling, om de huid 's nachts met zuur te behandelen.