Gebruikt u al een Vitamine A van Medik8?

OVERSTAPPEN

Je maakt al deel uit van de Medik8 Vitamine A-familie - geweldig! Je huid zou nu gewend moeten zijn aan onze krachtige, stabiele formules, dus elke overgang die je wilt maken in ons brede assortiment vitamine A's zou kinderspel voor je moeten zijn. We raden aan om je routine geleidelijk in te voeren wanneer je voor het eerst van vitamine A-molecule wisselt, om ervoor te zorgen dat je huid gemakkelijk acclimatiseert. De meest voorkomende vitamine A-reizen worden hieronder beschreven: ofwel overstappen van Intelligent Retinol naar Crystal Retinal of naar r-Retinoate. Kies de beste manier om over te stappen. Heb je een vraag? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

test

Opmerking: wanneer u voor het eerst van vitamine A-molecule wisselt, zorg er dan voor dat u dit geleidelijk in uw routine opneemt om onnodige gevoeligheid te voorkomen. Bekijk hier onze gids voor geleidelijke invoering.

Deze aanbevelingen zijn de uitgangspunten om naar een nieuw vitamine A-molecuul te gaan. Je kunt dan naar boven gaan als je dat wilt. En het is niet nodig om binnen dezelfde vitamine A-familie opnieuw geleidelijk in te stappen.

SHOP VITAMINE A