Gebruikt u al een vitamine A van een ander merk?

OVERSTAPPEN

Als algemene regel zeggen we dat u begint met een sterkte die lager is dan die u gebruikte van een ander merk. Helaas weten we niet hoe stabiel het retinolserum van het andere merk was; wat werd gelabeld als 1% retinol, kan in feite gelijk zijn aan een veel lagere concentratie retinol als het is afgebroken. Om aan de veilige kant te blijven, raden we daarom aan om minder sterk te gaan met onze gestabiliseerde retinol-serums om uw huid te helpen ze te gebruiken en irritatie te voorkomen.

De meeste andere merken formuleren alleen met retinol en zijn afgeleide vormen, bijvoorbeeld retinylpalmitaat en hydroxypinacolon-retinoaat. Kijk op de website van het merk om het retinol%-gehalte te vinden. Vind dat % dan hieronder in onze handige schakeltabel. Heb je een vraag? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

WAT IS JE HUIDIGE STERKTE VAN VITAMINE A

Geen idee? 0-0.6% 0.7%-1%
ONS ADVIES
RETINOL INTELLIGENT RETINOL 3TR INTELLIGENT RETINOL 3TR INTELLIGENT RETINOL 6TR
RETINALDEHYDE CRYSTAL RETINAL 3
(Als je een gevoelige huid hebt, gebruik Crystal Retinal 1)
CRYSTAL RETINAL 3 CRYSTAL RETINAL 3
RETINYL RETINOATE R-RETINOATE
DAY & NIGHT
R-RETINOATE
DAY & NIGHT*
R-RETINOATE
INTENSE
GEFASEERD GEBRUIKEN? Ja
*r-Retinoate - nee
Ja
*r-Retinoate- nee
Ja

Deze aanbevelingen zijn de uitgangspunten om naar een nieuw vitamine A-molecuul te gaan. Je kunt dan naar boven gaan als je dat wilt. En het is niet nodig om binnen dezelfde vitamine A-familie opnieuw geleidelijk in te stappen.

VITAMINE A producten