Onze Pigmentatie Benadering

Hyperpigmentatie beïnvloedt iedereen anders. Maar of het nu gaat om donkere vlekken, een doffe huidskleur of vervelende zonnevlekken, deze kleine onvolkomenheden hebben één ding gemeen: ze kunnen ervoor zorgen dat we ons minder zelfverzekerd voelen in onze eigen huid. We willen je in staat stellen om controle over je huid te krijgen, zonder schadelijke ingrediënten te gebruiken die de huidteint bleken en beschadigen. Daarom hebben we een oplossing ontwikkeld die in synergie met uw huid werkt om hyperpigmentatie direct aan te pakken. Onze zorgvuldig samengestelde producten kunnen in uw routine worden opgenomen om uw huid op te fleuren en te verlichten; ze geven je je zelfvertrouwen terug.

Oxyresveratrol (Oxy-R)

Een krachtig verhelderend middel waarvan klinisch is bewezen dat het zorgt voor een stralende, egale huid in slechts 14 dagen.(1) Als een supercharged versie van het bekende huidverbeteringsingrediënt resveratrol, zorgt oxyresveratrol voor een gelijkmatige huidteint door het enzym te remmen dat verantwoordelijk is voor overtollig melanine productie (tyrosinase). Oxy-R is een opmerkelijke ontwikkeling op het gebied van verhelderende huidverbetering en het is aangetoond dat het tot 32 keer effectiever is dan kojiczuur. Verspreid over de hele pigmentatie-oplossing schittert het krachtige en gepatenteerde (2) oxyresveratrol echt in White Balance® Brightening Serum; ideaal voor het aanpakken van hardnekkige hyperpigmentatie.

Lees meer

1 Onafhankelijk klinisch onderzoek op White Balance® Click Oxy-R (nu geupdated tot White Balance® Brightening Serum)

2 E. Isaacs, D. Isaacs, K. Murugesan, Stabilised Oxyresveratrol Compositions, 2017, 20170071834

Kojiczuur

Medik8's eerste en originele verhelderende serum maakt gebruik van kojiczuur. Het is van nature afkomstig van paddenstoelen en kan zich binden aan de enzymen die pigment produceren om de vorming van melanine te blokkeren. Dit gaat hyperpigmentatie tegen en laat een stralende en egale huidteint achter. Voor liefhebbers van kojiczuur hebben we White Balance® Original Serum dat de kracht van kojic combineert met arbutine voor maximale verhelderende kracht.

Vitamine C

Superstabiel geëthyleerd ascorbinezuur (vitamine C) is nu opgenomen in White Balance® Brightening Serum om een oplichtende boost te geven. Vitamine C is ook in staat om schade door vrije radicalen te neutraliseren die uiteindelijk kan leiden tot hyperpigmentatie.

Chemische exfoliators

De pigmentatie-oplossing wordt ondersteund met niet-irriterende polyhydroxyzuren (PHA's). De grote zus van AHA's en BHA's, PHA's werken om voorzichtig de bindingen op te lossen die dode huidcellen aan het huidoppervlak vasthouden; waardoor de nieuwe, stralende cellen eronder zichtbaar worden. PHA's zoals gluconolacton zijn veel minder irriterend dan AHA's of BHA's en komen voor in Brightening Powder Cleanse™ en White Balance® Overnight Repair. Omdat pigmentatie invloed heeft op meerdere huidlagen, is het belangrijk om consistent te zijn om de resultaten te zien, maar het is een geweldige manier om het verhelderingsproces te versnellen, vooral wanneer het wordt gebruikt in combinatie met oxyresveratrol.

Zonbescherming

De nummer 1 vijand van pigmentatie is UV-licht. Alle soorten pigmentatie worden verergerd door blootstelling aan de zon. Het is essentieel om dagelijks een breed spectrum zonnebrandcrème met hoge SPF aan te brengen om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en vrije radicalen. White Balance® Everyday Protect combineert prachtig lichtgewicht SPF 50-bescherming met de verhelderende kracht van Oxy-R en vitamine C, om elk aspect van pigmentatie aan te pakken. Verbeter de resultaten van uw pigmentatieregime. Medik8's White Peel is een behandeling in de kliniek die een helderdere, egalere huidteint onthult. Zoek uw plaatselijke salon om het zelf te proberen. Vind mijn plaatselijke huidsalon

Meer over onze pigmentatie producten

Oorzaak & Preventie

Ontdek de nummer één indicator van huidveroudering...

De 7 routes naar verheldering

7 manieren waarop we pigmentatie kunnen aanpakken en verbeteren...

Alles over Oxy-R

Oxy-R is de ster van ons pigmentatie-assortiment, dit is waarom...