Mini Cart

PIGMENTATIE


Huidverkleuring - of het nu gaat om donkere vlekken, sproeten, melasma of zonneschade - kan de glans verminderen en een grauwe, niet-egale en een doffe teint veroorzaken. 

De Medik8-aanpak

Medik8 heeft een uitzonderlijke productlijn ontwikkeld dat zich richt op de hypergepigmenteerde huid terwijl de algehele helderheid wordt verbeterd.

Gepatenteerde hoge dosis oxyresveratrol (Oxy-R), dat alleen verkrijgbaar is bij Medik8 pakt bestaande pigmentatie aan en werkt diep in de onderste lagen van de huid om te voorkomen dat er verdere melanine aan het oppervlak van de huid verschijnt. Krachtig maar ongewoon zacht voor de structuur van uw huid. Ons White Balance®-assortiment kan zelfs op een zelfs huid worden gebruikt en levert nog steeds opvallende resultaten zonder het gebruik van bleekmiddelen. Bekijk enkele voor en na afbeeldingen.

We kennen geen ander huidverbeteringsmerk dat een stabiele hooggedoseerde Oxy-R gebruikt. Lees meer over dit ongelooflijke ingrediënt.

PIGMENTATIE PRODUCTLIJN

Heb je een van de professionele in-salon behandelingen geprobeerd om de resultaten echt te verbeteren? Bekijk ons aanbod behandelingen.

white balance brightening serum 2