Mini Cart

Medik8 Skin Ageing Solution

HUIDVEROUDERING


Wanneer we merken dat onze huid begint te verouderen met fijne lijntjes, rimpels, onregelmatige teint en textuur, is het al te verleidelijk om de nieuwste wondercrème te kopen in de ijdele hoop om voor altijd jong te blijven. Helaas, zoals je ongetwijfeld zelf hebt ervaren, worden we vaak teleurgesteld door beloften die niet worden nagekomen.

Bij Medik8 denken we anders. We houden van wetenschap, niet van fictie. Het behalen van echte resultaten betekent niet dat je geweldige textuur, mooie geuren of interessante en veilige ingrediënten moet opgeven. Verre van dat. Het echte wonder is het begrijpen en werken in harmonie met de natuurlijke huidbiologie.

Vitamine C plus zonnebrandcrème overdag, vitamine A 's nachts.

Onze kernfilosofie voor het behandelen van bestaande tekenen van veroudering (plus toekomstige huidverbeteringsproducten in de tijd) is even basaal als CSA. Zo simpel is het. Onze wetenschappers zijn bevrijd van de noodzaak om steeds meer exotische ‘schoonheidsverhalen’ te ontwikkelen en kunnen zich richten op de ultieme verfijning van deze eenvoudige strategie, waardoor je precies krijgt wat je nodig hebt en wilt - ongelooflijke resultaten die je kunt zien en voelen.

Lees hier meer over onze kernfilosofie.

Vraag het elke professionele huidspecialist en zij zullen u vertellen dat Medik8 een pionier was in het gerichte concept van 'vitamine C plus zonbescherming overdag en vitamine A ‘s nachts'. Wanneer ze op de juiste manier zijn samengesteld, werken deze drie componenten samen om een optimale huidbescherming en geavanceerd herstel te bieden.

Ongeacht uw leeftijd of huidconditie, kunt u onze eenvoudige CSA-kernfilosofie beginnen met slechts twee producten: Daily Radiance en Night Ritual. Duik dieper in CSA en u kunt uw optimale regime aanpassen met een overvloed aan serums en crèmes.

C tetra+ Intense-physical sunscreen-retinol 3TR+ Intense

Skin Ageing b

Maar er is meer.

Met behulp van een combinatie van krachtige antioxidanten, herstellende retinoïden, ultra-exfoliërende hydroxyzuren en andere zorgvuldig gestabiliseerde moleculen, worden lijntjes en rimpels zichtbaar gladgestreken terwijl ze beschermen tegen toekomstige zonbeschadiging en invloeden van buitenaf. Krijg zichtbare resultaten die u echt zult opmerken.

Klaar om te beginnen? Gebruik nu de Skin Aging oplossing.

WINKEL HIER

Heb je een van de professionele salonbehandelingen geprobeerd om de resultaten echt te verbeteren? Bekijk hier onze behandelingen.