Mini Cart

De eerste stap in huidverbetering


We zijn op reis om anti-aging huidverbetering te preciseren met een brede selectie producten en transformerende professionele behandelingen die echt werken.

WELKOM BIJ MEDIK8

Medik8 is opgericht door Elliot Isaacs, een farmacoloog en biochemicus die het merk heeft gebouwd met het doel te streven naar een betere huidgezondheid en -resultaten. Deze passie voor resultaten drijft ons bedrijf vandaag nog steeds op veel manieren. Sinds onze introductie in 2009 zijn we exponentieel gegroeid en Medik8 wordt nu via distributiekanalen in meer dan 25 landen verkocht. 

WAAROM WERKEN MET MEDIK8?

Uw klanten willen resultaten en Medik8 levert echt resultaten.
Medik8-producten en professionele behandelingen zijn op vele manieren winstgevend voor salons:
- het aanbieden van een uitgebreid assortiment professionele en retailproducten
- uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding
- uitstekend trainingsmateriaal en workshops
- prachtig verkooppunt en marketingmateriaal

Maar het belangrijkste voor uw salon: verbluffende resultaten garanderen klantenloyaliteit!

Training en Opleiding

‘Wij helpen je graag om je te onderscheiden en jouw klanten de beste en nieuwste behandelingen te bieden.’ Door jouw samenwerking met Medik8 ben je volledig op de hoogte van alle producten, alle behandelingen en de nieuwste technieken. Hierdoor ben je in staat om jouw klant het hoogst haalbare resultaat te bieden zodat ze jouw salon vol zelfvertrouwen en stralend verlaten. Medik8 beschikt over een uitgebreid trainingsprogramma om de bestaande vaardigheden van professionals te verbeteren. Middels deze trainingen, geavanceerde protocollen en innovatieve technieken kun je de felbegeerde status van Medik8 Skincare Professional verkrijgen. Door met Medik8 te werken, maak je deel uit van een gemeenschap van baanbrekende huidverbeteringsondernemers. We nemen je graag mee in onze reis naar de perfecte huid!

Neem contact met ons op