Mini Cart

De eerste stap in huidverbetering


We zijn op reis om anti-aging huidverbetering te preciseren met een brede selectie producten en transformerende professionele behandelingen die echt werken.

WELKOM BIJ MEDIK8

Medik8 is opgericht door Elliot Isaacs, een farmacoloog en biochemicus die het merk heeft gebouwd met het doel te streven naar een betere huidgezondheid en -resultaten. Deze passie voor resultaten drijft ons bedrijf vandaag nog steeds op veel manieren. Sinds onze introductie in 2009 zijn we exponentieel gegroeid en Medik8 wordt nu via distributiekanalen in meer dan 25 landen verkocht. We bieden superieure ondersteuning en training.

WAAROM WERKEN MET MEDIK8?

Uw klanten willen resultaten en Medik8 levert echt resultaten.

Medik8-producten en professionele behandelingen zijn op vele manieren winstgevend voor salons:

- het aanbieden van een uitgebreid assortiment professionele en retailproducten
- redelijke kosten voor uitstekende producten
- probleemloze bestelsystemen
- uitstekend trainingsmateriaal en workshops
- prachtig verkooppunt en marketingmateriaal

Maar het belangrijkste voor uw salon: verbluffende resultaten garanderen klantenloyaliteit. Door met Medik8 te werken, maakt u deel uit van een gemeenschap van baanbrekende huidverbeteringsondernemers.

Training en Opleiding

Training en opleiding zijn de harten van Medik8. Ons ervaren team van trainers bieden opleidingen aan. We nemen een echt op maat gemaakte aanpak om ervoor te zorgen dat het type en niveau van de training overeenkomt met die van de cursisten: van therapeuten tot dermatologen en artsen. De initiële training wordt gevolgd door een programma om ervoor te zorgen dat trainers de nieuwste technieken volgen.

Neem contact met ons op