Peeling voor je gezicht kopen? De beste gezichtspeeling✔️

Door Luuk Berendsen op

peeling gezicht

Een peeling voor het gezicht is ontzettend populair vanwege het geroemde anti-verouderingseffect. Of je nou de perfecte teint wil creëren, fijne lijntjes weg wil werken of onzuiverheden wil bestrijden, het kan allemaal met een gezichtspeeling! Een peeling geeft je huid als het ware een nieuw leven. Wellicht weet je niet precies wat een peeling voor het gezicht is en wat het nou exact doet. Geen zorgen, want dat leggen we allemaal uit in deze blog! En dat is nog niet alles, want we onthullen ook de beste peeling voor je gezicht. Ontdek in deze blog alles over gezichtspeelings voor een stralende en gezonde huid.

Wat is een peeling voor je gezicht?

Een gezichtspeeling is een cosmetische behandeling waarbij een chemische oplossing op het gezicht wordt aangebracht om de bovenste laag van de huid te verwijderen. Een peeling bevat een aanzienlijke hoeveelheid zuren, zoals glycolzuur, salicylzuur of melkzuur, die effectief dode huidcellen verwijderen en tegelijkertijd de huid aansporen om nieuwe huidcellen aan te maken. In tegenstelling tot een gezichtsscrub, die dode huidcellen mechanisch van de huid schuurt, werkt een peeling op een zachtere manier door deze dode huidcellen op te lossen.

Waarom een peeling voor je gezicht?

Een gezichtspeeling is een ontzettend waardevolle behandelnig die wordt gebruikt om diverse huidproblemen aan te pakken en de algehele gezondheid en uitstraling van je huid te verbeteren. Een peeling voor het gezicht heeft talloze voordelen voor je huid:

1. Een gezichtspeeling verwijdert dode huidcellen, waardoor je huid er frisser en gladder uitziet.

2. Een peeling voor het gezicht helpt bij huidverjonging door het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, waardoor je een jeugdiger uitstraling krijgt.

3. Een peeling vermindert pigmentvlekken, zonnevlekken en kan ouderdomsvlekken vervagen, waardoor je huidskleur egaler wordt.

4. Een peeling voor het gezicht behandelt acne door actieve puistjes te verminderen en acne littekens te vervagen, wat leidt tot een helderdere huid.

5. Een gezichtspeeling kan poriën verkleinen, waardoor de huid gladder wordt

6. Een peeling bevordert celvernieuwing , waardoor je huid een frisse en stralende gloed krijgt.

7. Een peeling voor het gezicht verbetert de opname van huidverzorgingsproducten, waardoor ze effectiever worden.

Hoe gebruik je een peeling voor je gezicht?

Het gebruik van een peeling voor je gezicht vereist zorgvuldige stappen om ervoor te zorgen dat je de gewenste resultaten behaalt zonder je huid te beschadigen. Volg daarom de volgende stappen voor gebruik:

1. Gebruik een peeling voor het gezicht 2-3 keer per week.

2. Breng na het reinigen 's avonds een hoeveelheid ter grootte van een erwt aan op je gezicht, hals en decolleté. Let op: vermijd daarbij je oogcontouren.

3. Breng nu je andere serums en nachtcrème aan.

4. Laat de peeling inwerken tijdens de nacht. Draag de volgende dag na het gebruik van de gezichtspeeling zonnebrandcrème of een crème met SPF. Patchtesten voorafgaand aan gebruik wordt geadviseerd.

5. Een opmerking over gelaagdheid; aangezien onze peelings een direct zuur zijn, zou het de eerste stap moeten zijn in je avondverzorgingsroutine. Leg hier alle andere serums en vochtinbrengende crèmes overheen.

Voor wie is een gezichtspeeling geschikt?

Een gezichtspeeling kan geschikt zijn voor mensen met verschillende huidproblemen en doelen voor hun huid. Over het algemeen kan het nuttig zijn voor mensen met een doffe huidskleur, fijne lijntjes en rimpels, huidonregelmatigheden zoals pigmentvlekken, acne of acne littekens, huidtextuurproblemen, en voor degenen die hun huid willen verjongen.

Het is echter belangrijk om te benadrukken dat niet elke peeling geschikt is voor iedereen. Mensen met zeer gevoelige huid, actieve huidaandoeningen, bepaalde medische aandoeningen of zwangere vrouwen moeten voorzichtig zijn en professioneel advies inwinnen voordat ze een peeling overwegen. Een dermatoloog of schoonheidsspecialist kan beoordelen of een peeling geschikt is voor jouw specifieke huidtype en eventuele risico's minimaliseren.

De beste gezichtspeeling

Er zijn ontzettend veel verschillende gezichtspeelings verkrijgbaar, waardoor je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we bij Medik8 gebaseerd op alle voorkomende wensen en behoeften, de beste gezichtspeeling samengesteld. Onze Sleep Glycolic is getest door echte huidexperts en levert snelle & bewezen resultaten gebaseerd op de wetenschap (bewezen door gebruikerstest gedurende 4 weken getest op 34 deelnemers). Gebruikmakend van een echte vrije glycolzuurwaarde van 10% voor verbeterde penetratieresultaten, maakt deze peeling voor het gezicht moeiteloos de teint zichtbaar helderder, gladder en ontlast. Deze tweewekelijkse behandeling kan een doffe, ongelijkmatige huid snel transformeren naar een zichtbaar helderdere, gladdere huid.

peeling gezicht beste gezichtspeeling

✔️Stralende huid

Sleep Glycolic verwijdert dode huidcellen en onthult een zichtbaar stralende huid. 97% van de klanten vond dat Sleep Glycolic hun huidoppervlak gladder maakte, terwijl 94% vond dat hun huid zichtbaar verlicht was.

✔️10% actief ingekapseld Glycolzuur

De formule met hoge concentratie wordt gedurende de nacht in de huid afgegeven om op milde wijze optimale AHA-kracht te leveren.

✔️Gezonde huidbarrière

Sleep Glycolic droogt de huid niet uit - het is essentieel om onze natuurlijke beschermende barrière gezond en sterk te houden.

✔️Perfect Product Paar

Als u uw zichtbare verhelderende en reinigingsresultaten wilt verbeteren, gebruik dan tweewekelijks Clarity Peptides als uw dagelijkse peptideserum naast Sleep Glycolic om naar egale resultaten te werken.

Gezichtspeeling kopen

Droom je al helemaal weg met de gezichtspeeling Sleep Glycolic? Als je vandaag een bestelling plaatst, geniet je de volgende werkdag al van een gezonde en stralende huid. Heb je een vraag over onze gezichtspeeling? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en we helpen je graag verder.


Oudere berichten Nieuwere berichten