Vitamine A serum kopen? Dit is de top 5 vitamine A serums✔️

Door Luuk Berendsen op

vitamine a serum

Stel je voor dat je huid er lekker jong en fris uit blijft zien, ook al word je een dagje ouder. Dat is nou precies wat een vitamine A serum voor je huid doet! Het is met een schat aan voordelen die je huid jeugdig en stralend houden je beste vriend in de strijd tegen huidveroudering. Vitamine A heeft zich vaak bewezen in klinische studies en het is wetenschappelijk bewezen dat het effectief huidveroudering tegengaat. Vitamine A is simpelweg het belangrijkste ingrediënt in anti-aging huidverbetering en daarom mag een vitamine A serum absoluut niet ontbreken in je huidverzorgingsroutine. In deze blog ontdek je de top 5 vitamine A serums voor je gezicht.

Wat is een vitamine A serum?

Een vitamine A serum is als het ware een magisch toverdrankje voor je huid. Elke dag een beetje vitamine A kan echt wonderen verrichten voor je huid. Het is een effectief huidverzorgingsproduct dat bekend staat om het geroemde anti-verouderingseffect en heeft krachtige eigenschappen die de huid verbeteren en vernieuwen, waardoor er een gladde huid ontstaat. Ook stimuleert het de aanmaak van collageen, waardoor je huid sterker en elastischer wordt.

Wat doet een vitamine A serum voor je gezicht?

We hebben al verklapt dat een vitamine A serum zichtbare tekenen van huidveroudering tegengaat en ervoor zorgt ervoor dat je huid jong en gezond blijft. Daarnaast helpt vitamine A heel goed bij de volgende huidproblemen:

• Fijne lijntjes en rimpels: Vitamine A serums kunnen helpen bij het verminderen van zichtbare tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes en rimpels.

• Pigmentvlekken: Vitamine A serums kunnen helpen bij het verminderen van pigmentvlekken, zonneschade en ouderdomsvlekken.

• Grove poriën: Vitamine A serums helpen poriën te verkleinen en de huid er egaler uit te laten zien.

• Roodheid: Vitamine A kan de huid kalmeren en roodheid in het gezicht verminderen.

• Acne: Een vitamine A serum kan bijdragen aan het verminderen van acne door celvernieuwing te stimuleren en de poriën te ontstoppen.

• Onzuiverheden: Vitamine A maakt de huid gladder en zorgt voor een betere huidtextuur.

Wanneer gebruik je een vitamine A serum?

Een vitamine A serum wordt meestal ’s avonds voor het slapengaan gebruikt. Dit is het beste moment om vitamine A te gebruiken, omdat de huid zich ’s nachts herstelt en vitamine A de celvernieuwing stimuleert. Bovendien wordt op deze manier de vitamine A niet afgebroken door de zon. Breng het serum na het reinigen van je gezicht aan en voor het aanbrengen van een eventuele crème.   

Top 5 vitamine A serums

Tijd voor de top 5 vitamine A serums voor je gezicht! Alle vitamine A serums in deze top 5 zijn getest door echte huidexperts en leveren snelle en bewezen resultaten door de wetenschap. Niets staat een jeugdige en stralende huid nog in de weg!

5. Intelligent Retinol Eye

Intelligent Retinol Eye is een klassieke vorm van retinol op oliebasis en geschikt voor de gevoelige en tere huid rondom de ogen. Dit vitamine A serum Pakt fijne lijntjes en rimpels effectief aan. Het verbetert de huidtextuur en minimaliseert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels rond de gevoelige oogcontour. Het serum bevat een laag percentage vitamine A van 0,1%, omdat de huid rondom de ogen 40% dunner is dan de rest van het lichaam, waardoor het uitermate geschikt is om je ogen er weer jong uit te laten zien!

4. Intelligent Retinol

Intelligent Retinol is ook een klassieke vorm van retinol op oliebasis en biedt alle voordelen die Intelligent Retinol Eye ook biedt. Het grote verschil is dat Intelligent Retinol bedoeld is voor algemeen gebruik op het gezicht en Intelligent Retinol Eye een specifiek vitamine A serum is voor de huid rondom de ogen. Dit serum is verkrijgbaar in 3 verschillende opbouwende sterktes.

Let wel: Het is belangrijk om retinol geleidelijk aan in je huidverzorgingsroutine te introduceren en altijd een zonbescherming te gebruiken tijdens het gebruik van retinol-producten.

3. Crystal Retinal Ceramide Eye

Crystal Retinal Ceramide Eye is een hydraterende vitamine A serum voor onder de ogen. Het is volledig ontwikkeld om de retinal kracht te geven aan de gevoelige huid rondom de ogen. Dit vitamine A serum egaliseert het uiterlijk van kraaienpootjes, lift de oogcontouren en verheldert vermoeide en donkere kringen onder de ogen. Ook Crystal Retinal Ceramide Eye is verkrijgbaar in 3 verschillende sterktes, waardoor er voor iedereen een geschikte sterkte is. 

2. Crystal Retinal

De beste vitamine A voor je huid? Dat is Crystal Retinal! Crystal Retinal is een nieuwe generatie vitamine A, waarvan is bewezen dat het tot 11 keer sneller resultaten oplevert dan retinol. Dit vernieuwende gezichtsserum is speciaal ontwikkeld voor het bereiken van een jeugdige en stralende huid. Het zorgt voor een gladde huidstructuur, egaliseert je huidskleur, helpt onzuiverheden te verminderen én herstelt de huid. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat dit serum ongelooflijke anti-verouderingsresultaten oplevert met slechts één tube. Verkrijgbaar in verschillende opbouwende sterktes, begeleidt Medik8 Crystal Retinal je op een reis naar Beautiful Skin For Life, waarbij je stap voor stap werkt aan een prachtige en stralende huid.

De beste vitamine A serumcrème

Wat voor jou het beste vitamine A serum is, hangt vooral af van je huidtype, conditie van je huid en de concentratie vitamine A van het serum. Let er dus goed op of de eigenschappen van het serum goed bij je passen. Let er bijvoorbeeld op of het goed aansluit bij je huidproblemen of ervaringsniveau. Het beste vitamine A serum is Crystal Retinal, omdat deze maar liefst 11 x sneller werkt dan retinol! Heb je liever een crème omdat je dit toch prettiger aan vindt voelen? Dan hebben we speciaal voor jou een vitamine A serumcrème ontwikkeld. We stellen ‘m graag aan je voor:

1. R-Retinoate Day & Night

Ons paradepaardje R-Retinoate Day & Night is een echte doorbraak in de vitamine A huidverzorging! Het innovatieve actieve ingrediënt is gemaakt via de exclusieve samenwerking van Medik8 met een Koreaans superlab, waar we hun ongelooflijke actieve stof hebben gebruikt en er een buitengewoon goed presterende serumcrème van hebben gemaakt. Zo prestigieus dat deze actieve stof de presidentiële onderscheiding heeft gekregen van het Koreaanse ministerie van Volksgezondheid. Het is tijd om te ervaren waar iedereen het over heeft: een verjongde, jeugdigere huid met zichtbaar minder fijne lijntjes en rimpels, verbeterde huidteint, textuur en helderheid.

Vitamine A serum kopen

Heb je een vitamine A serum gevonden die bij je past? Als je een vitamine A serum koopt bij Medik8 geniet je van de volgende voordelen:

• Stabiliteit: Ingekapselde vitamine A om ze te beschermen.

• Bewezen: We gebruiken niet de vormen van vitamine A waar we niet volledig in geloven. Al onze vitamine A serums zijn gepubliceerd in tijdschriften.

• Ervaring: Voor elk huidtype en elke behoefte hebben we een vitamine A. Alle formules bevatten Time Release-Technology om irritatie te minimaliseren en tegelijkertijd de resultaten te maximaliseren.

• Schoon: Vriendelijk voor de huid, veganistisch en milieuvriendelijk.


Oudere berichten Nieuwere berichten